Başakşehir Başakşehir'de 19 Mayıs kutlamaları bando takımı eşliğinde yapıldı

Başakşehir'de 19 Mayıs kutlamaları bando takımı eşliğinde yapıldı

Paylaş
Başakşehir'de 19 Mayıs kutlamaları bando takımı eşliğinde yapıldı

Başakşehir'de 19 Mayıs kutlamaları bando takımı eşliğinde yapıldı

İSTANBUL, (DHA) - 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Başakşehir’de gençlerle kutlandı. Bahçeşehir Atatürk Anıtı’nda düzenlenen törenle başlayan kutlamalarda, üstü açık otobüsle şehir turu atan bando takımına bisikletli gençler eşlik etti.

Kovid-19 tedbirleri gözetilerek gerçekleştirilen kortej, 19 Mayıs coşkusunu ilçenin dört bir yanına taşıdı. Başakşehir’in her mahallesine uğrayarak ilerleyen korteje, Başakşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü BESYO hazırlık kursu öğrencilerinden oluşan bisikletli gençler de eşlik etti.

BAŞAKŞEHİR İLÇE SAKİNLERİ KUTLAMALARA BALKONDAN EŞLİK ETTİ

Başakşehir Belediyesi’nin önünden başlayan şehir turu, Bahçeşehir’de son buldu. Başakşehir ilçe sakinleri, bando takımının marşlarına ve gençlerin bayram sevicine ellerinde Türk bayraklarıyla balkonlarından ortak oldu. Başakşehir’deki kutlamalar lazer gösterisiyle son buldu.

Törene; Başakşehir Kaymakamı Uğur Turan, Başakşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Melik, Başakşehir İlçe Emniyet Müdürü Necati Aktuğ Şahin, AK Parti Başakşehir İlçe Başkanı Sebahatdin Kayas, Başakşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çoşkun, Başakşehir İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Hakan Turcan, siyasi partilerine ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda Başakşehir ilçe sakini katıldı.

Haberin Devamı