Futbol Başakşehir'de Egemen Korkmaz ve Mehmet Batdal'la yollar ayrıldı
Paylaş
Başakşehir'de Egemen Korkmaz ve Mehmet Batdal'la yollar ayrıldı

Başakşehir Futbol Kulübü, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamayla Mehmet Batdal ve Egemen Korkmaz'la yolların ayrıldığını duyurdu.

Son yıllarda yaptığı çıkışla takdir toplayan Başakşehir, iki tecrübeli oyuncusuyla yolları ayırdı.

Haberin Devamı

Resmi siteden yapılan 2 ayrı açıklamada Mehmet Batdal ve Egemen Korkmaz'la yolların ayrıldığı belirtildi.

Yapılan açıklamalarda şöyle denildi:

TEŞEKKÜRLER EGEMEN

Ocak 2017’den bu yana turuncu-lacivertli formamızı giyen Egemen Korkmaz’ın sözleşmesi sona ermiştir. Yaşadığı talihsiz sakatlıklara karşın hırsından ve mücadelesinden hiç vazgeçmeyen milli futbolcu, tecrübesiyle saha dışında da takımımıza önemli katkılarda bulundu. Egemen Korkmaz’a kulübümüze vermiş olduğu emekler için teşekkür ediyor, kariyerinin geri kalan bölümünde başarılar diliyoruz.

TEŞEKKÜRLER MEHMET BATDAL

2013 yılından bu yana turuncu-lacivertli formamızı giyen Mehmet Batdal’ın sözleşmesi sona ermiştir. Kulübümüzün kurulma aşamasından bu yana aramızda olan, futbolculuğunun yanısıra karakteriyle de fark yaratan ve hem 1. Lig hem Süper Lig hem de Avrupa Ligi mücadelelerinde takımımıza önemli katkılar veren başarılı futbolcuya Başkanımız Göksel Gümüşdağ, hatıra plaketi verdi. Mehmet Batdal’a kulübümüze vermiş olduğu emekler için teşekkür ediyor, kariyerinin geri kalan bölümünde başarılar diliyoruz.

Haberin Devamı