Gündem Başbakan, cenaze için İstanbul'da

Başbakan, cenaze için İstanbul'da

Paylaş
Başbakan, cenaze için İstanbul'da

İstanbul'un eski vaizlerinden İbrahim Subaşı son yolculuğuna uğurlandı. Fatih Camisi'ndeki cenaze namazına Başbakan Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Bozdağ ile Dışişleri Bakanı Davutoğlu da katıldı

İstanbul’un eski vaizlerinden İbrahim Subaşı’nın (94) cenaze namazı Fatih Camisi’nde ikindi vakti kılındı.

Haberin Devamı

Fatih Camisi’ndeki cenaze namazı öncesinde İbrahim Subaşı’nın oğulları, Fatih Sultan Mehmet Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüsrev Subaşı, Yusuf, Aziz ve Fatih Subaşı ile kızı Hafize Özkaya taziyeleri kabul etti.

Türkiye’nin tanınmış alimlerinden Emin Saraç’ın kıldırdığı İbrahim Subaşı’nın cenaze namazına, ailesinin yanı sıra Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu’nun da aralarında bulunduğu çok sayıda seveni katıldı.

Namazın ardından İstanbul İl Müftüsü Rahmi Yaran, dua okudu ve katılanlardan helallik istedi.

Haberin Devamı

Subaşı’nın üzerine Kabe örtüsü örtülen ve baş tarafına sarık konulan tabutu, başta Başbakan Erdoğan olmak üzere omuzlara alınarak, defnedileceği Fatih Camisi haziresine götürüldü.