Siyaset Başbakan Erdoğan Giresun'da konuştu
Paylaş
Başbakan Erdoğan Giresun'da konuştu

Erdoğan, yolsuzluk operasyonunun faiz lobisi tarafından yapıldığını ve taşeron örgütün ona destek verdiğini söyledi

Erdoğan şunları söyledi:

Haberin Devamı

Birileri varsın kula tapmaya devam etsin. Bizim ubudiyet anlayışımızda kula kulluk yoktur. Şunu da dost düşman çok iyi bilsin. Eğer istiklalimize el uzatan olursa, eğer bu ülkeye el uzatan olursa, eğer bu ülkeyi karıştırmak için kirli tuzaklar kurulursa, biz evet o elleri kırarız. Biz o tuzakları bozarız. Türkiye üzerinde kimse ameliyat yapamaz. Bir takım kirli çevreler benim ülkemde kaos çıkaramam.

"HERKES HADİNİ BİLECEK"

startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer13743","13743","201312","13743-88467.jpg","1", "0","Herkes haddini bilecek");


Uluslararası örgütlere de onların maşalarına da gereken cevabı milletimiz verecek. Herkes haddini bilecek. Karşınızda Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ve milleti var. Bir haftadır yargıdaki, emniyetteki durumla bir takım tuzaklar kuruldu. Yolsuzluk bu işin kılıfıdır. Bizim yolyolsuzluk konusundaki duruşumuz bellidir. Bir takım gazete ve ajanların yayınladıkları haberlere, manşetlere inanmayın. Faiz oranını biz yüzde 4,5'lara kadar çektik bunu hazmedemediler. Bunu yaptığımız için mi yolsuzluk içine düştük. Şu anda fazi lobisi kuduruyor. Bunlar 642 milyar lirayı kaybetti. Dertleri bu. Bu parayı almak istiyor faiz lobisi. Biz babamızın oğlu olsa, devletin malını çalıyorsa hesabını sorarız. Türkiye içindeki bir takım örgütler maşa oldu, bu tezgaha yardım ettiler. Paralel devlete karşı mücadeleye devam edeceğiz. Kimin kimle hareket ettiğine dikkat edin. Gazetelerin ortak manşetine dikkat edin. Televizyonların ortak diline dikkat edin. Biz kasetlerle yürümüyoruz.

“ELİNDE TESPİH KÜLHANBEYİ GİBİ… BENİM POLİSİME YAKIŞMAZ”

Haberin Devamı

startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer13744","13744","201312","13744-88469.jpg","1", "0","Polis külhanbeyliği yapamaz");


Milletvekili polise, bunun milletvekili benim polisime, affınıza sığınıyorum, ana avrat söven bu CHP’nin milletvekilleri değil miydi? Kendi milletvekili eline taş alıp polise atıyordu. Bu genel müdür o zaman polise sahip çıkmıyor. Şimdi çıkmış çeteleri savunuyor. Polis görevlendiriliyor, operasyona gidiyor. Bir polis operasyona da gitse, operasyonda girdiği ofiste ya da evde bacak bacak üstüne atmak suretiyle, eline bir tesbih külhanbeyi gibi orada duramaz. Polis de olsa, çünkü sen görevin neyse onu yapacaksın. Oraya gideceksin, elinde tespih külhanbey gibi, nedir o yahu? Bu benim polisime yakışmaz. Bu Türk polisine yakışmaz. İster yürütmede olsun, ister yargıda olsun bu yanlışları yapanlar da karşılarında bizi bulacaklardır. Burada benim bakanlarımı lekelemek için bu adımları atanlara, millet bu tuzakları bozacaktır.

Haberin Devamı