Siyaset Başbakan'a maliyeti söylemeye utandı
Paylaş
Başbakan'a maliyeti söylemeye utandı

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, protokol tribününde otururken güreşlerin maliyetini Başbakan'a söylemeye utanmış

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, 650. Tarihi Kırkpınar'ın Edirne Belediyesine maliyetinin 1 milyon 200 bin lira olduğunu, protokolde oturdukları sırada Başbakan Erdoğan'a bu bedeli söylemeye utandığını söyledi.

Haberin Devamı

79819Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, 650. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ni değerlendirmek üzere, belediye meclis salonunda düzenlediği basın toplantısında, Kırkpınar'ın belediyeye yüklü bir maliyeti olduğunu söyledi.

Sedefçi, maliyetin büyük olmasına rağmen, Kırkpınar'ın Edirne'nin tanıtımına büyük katkı sağladığını ifade ederek, şunları kaydetti:

“Şuan kaba bir hesap yaptırdım 650. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin maliyeti belediyemize 1 milyon 200 bin lira oldu. Ama yapılan reklam bunun çok üzerinde, buna değdi. Müthiş bir tanıtım yaptık. Edirne 12 gün boyunca karnaval havasında günler yaşadı. Güreşler dört dörtlük geçti. Konserler, otel masrafları, güreşçilerin ağırlanması, dağıtılan ödüller belediyemize epey bir masraf oluşturdu.

Ben şeref tribününde Sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la otururken, maliyeti söylemeye utandım. Kültür Bakanlığı yetkilileriyle görüştüm bir miktar para çıkarılacakmış. Hayati Yazıcı bakanımızın da 400 bin lira sözü var, o da gelirse bir nebze rahatlarız.”

Haberin Devamı

A.A.