Siyaset Başbakan'dan önemli açıklamalar
Paylaş
Başbakan'dan önemli açıklamalar

AK Parti lideri Başbakan Tayyip Erdoğan seçim propaganda çalışmaları kapsamında Niğde'de halka seslendi

CHP'nin genel başkanı demiş ki, AK Parti'ye oy verirseniz, iki elim yakanızda olur. Sen geçen seçimlerde oy bile veremedin. Kendi oy pusulasını bile bulamayan adamdan bu ülkeye yönetici olur mu, böyle bir zavallıdan idareci olabilir mi? Bunlar milletin yakasını bile bulamazlar. MHP'nin genel başkanı da çıkmış, nereye oy verirseniz verin, AK Parti'ye vermeyin diyor. Bunlar siyaseti öğrenemediler. Bir karar vermişler Bitlis'te 5 parti bir olmuş, CHP, MHP, BBP, DP bir tane daha vardı ama bilmiyorum. Neyse 5 tane parti. Bu 5'inin toplam oy oranı zaten yüzde 7.

3 KAFADAR

40 çürük yumurtadan bir sağlam yumurta olmaz. CHP ile MHP ruh ikiziydi. Şimdi Pensilvanya eklendi. Bu 3 kafadara 3 koyun verin, kaybederler. Şimdi kendilerini kaset, montaj işine verdiler. Günlerdir hukuksuz dinlemeler üzerinden kaset siyaseti yapıyorlar. 17 Aralık 1998. Şu anda MHP milletvekili olan, hatta Meclis başkanvekili olan hanımefendi, DYP milletvekiliydi. Basın toplantısı düzenledi. Bir bakanın gazeteci yönetecileriyle telefon konuşmasını yayınladı. O yazar konuşmaları yayınlanan vekile dava açtı. Yazar dava açtı, kazandı. Dinlenen yazar, şimdi kasetler üzerinden bize iftira atıyor. MHP bunu unuttu şimdi. Sabah akşam bunların dillerinde, kaset var, monatj var. Tek tçek dava açacağız. Dedim ya, inlerine gireceğiz, inlerine. Grup salonlarında dinletenlerden tazminatları toplayacağız. Zaten CHP genel başkanı, YGS iftirası attı, YÖK başkanına 4 milyar lira tazminata mahkum oldu. Ben de çok para aldım bu adamdan ha. Son 3 yıl içinde, bir dava dosyası üzerinden 3 bine yakın insanı dinlemişler. CHP, MHP, BDP'yi dinlemişler. 30 Mart'ta bu telekulak çetesinden siz hesap soracaksınız. Kapınıza gelenler olacak. Deyin ki o gelen ablaya, benim başörtümü, füruat olan görenler adına mı geldin? Pensilvanya'daki gelsin parti kursun. O'nun vatanı ABD mi? Gelsin memleketine. Hazreti Cebrail parti kursa oy vermem diyenle daha ne kadar birlikte olacaksınız.
Ey CHP genel müdürü senden olsa olsa Tahtakale'de kaset tüccarı olur. Hakaret etmiyorum. Eskiden kime milyoner derdik zengine. Eskiden 1 milyona tuvalete gidiyorduk. Sıfırları attık. Enflasyon yükselir dediler. Ne oldu?
Düştü. IMF'ye borcumuz vardı. Sıfırladık. Eline gözüne, diline dursun. Marmaray'ı, yüksek hızlı treni, eğitimde atılan adımları görmüyor musun ya? Ey genel müdür. Senin döneminde SSK hastanelerinde kuyrukta beklerdik be. Rahmetle anam, sabah erken saatte kuyruğa giderdim. Sıraya girerdim.

DERSANELER KONUSU

Bunlar sülükten de beter. Sülük yine faydalıdır. Zararlı kanı emer. Bunlar faydalı kanı da emiyor. Artık bu soyguna son vereceğiz.

Haberin Devamı