Siyaset Başbakan'ın korumaları Kılıçdaroğlu'nun şoförünü dövdü
Paylaş
Başbakan'ın korumaları Kılıçdaroğlu'nun şoförünü dövdü

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın korumalarının CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun şoförünü dövdüğü iddia edildi

Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılmasıyla daha da önemli bir hal alan Şeb-i Arus törenlerinde protokol ve emniyetçilerin Kılıçdaroğlu ve Gürsel Tekin’in koruma ve şoförlerine yaşattığı sıkıntı basına yansımadı.

Ama Odatv.com olarak biz araştırdık. Kılıçdaroğlu’nun makam aracının Kültür Merkezi girişine park ettirilmediği, 06 CHP 01 plakalı araç park etmesin diye Başbakanlığın devasa otobüsünün girişe çekildiği ortaya çıktı.

Dahası, “bizim yerimiz burası, protokoldeki yerimiz bellidir” diyen Kılıçdaroğlu’nun şoförü de, Başbakanlık korumalarınca tartaklandı, bina önünde tansiyon yükseldi. Kriz bununla da kalmadı.

Kılıçdaroğlu’nun aracına yer açmayan Başbakanlık korumaları ve Emniyet, Gürsel Tekin’in 06 CHP 02 plakalı aracını da yandan çizerek darp etti. Kılıçdaroğlu ile Tekin’in koruma ve şoför ekibi konunun daha da büyümemesi ve Kurultay öncesi gerginlik çıkmaması için olayı üstlerine taşımadılar.

Ama Mevlana’nın huzuruna gelen Başbakanlık korumalarının nezaket kuralını bir kenara bırakıp, ana muhalefet partisi liderinin makam aracına yaptıkları bu ayıp, bakalım soruşturma konusu olacak mı… "

Oda TV

Haberin Devamı