Gündem Başı Adli Tıp'ta

Başı Adli Tıp'ta

Paylaş
Başı Adli Tıp'ta

Emrah Toymuş'un kavgadan sonra otomobil altında kaldığı için öldüğü iddia edilmişti. Ailesi, Emrah'ın bardaki dayak yüzünden öldüğünü ileri sürdü

DEMİR SOPALARLA SALDIRDILAR

Haberin Devamı

Antalya’da Emrah Toymuş (22), arkadaşı Sacit Salvur ve iki genç kızla geçen yıl 11 Mart’ta Gazipaşa’ya bir bara gitmişti. İddiaya göre Emrah Toymuş ile bar çalışanları arasında çıkan tartışma kavgaya dönüşmüştü. Bar çalışanları A.E. (48), H.U. (39), A.D. (50), A.Y. (42) ve F.A. (39), Emrah Toymuş’a demir sopalarla saldırmıştı.

F.A.’nın dayaktan bayılan Emrah Toymuş’u, bu sırada kaçmaya çalışan arkadaşı Sacit Salvur’un otomobilinin önüne attığı ileri sürülmüştü. Ağır yaralanan Emrah Toymuş kurtarılamamıştı. Bar çalışanları tutuklanmıştı.

OTOPSİ İDDİAYI GÜÇLENDİRDİ

Otopside Emrah Toymuş’un baş, yüz, kol, diz ve sırtından yaralandığı, kafa travmasına bağlı beyin kanaması sonucu öldüğü saptandı. 2. Ağır Ceza’da görülen davada, Toymuş Ailesi’nin Emrah’ın dövülerek öldürüldüğü iddiası tekrar gündeme geldi.

Haberin Devamı

Mahkeme, Emrah Toymuş’un kazada çarpma sırasında mı, yoksa demir sopalarla dövülerek mi öldüğünün belirlenmesi için cesedinin Adli Tıp Kurumu’na gönderilmesini kararlaştırdı. Dün Çamlımezarlık’ta Emrah Toymuş’un mezarı açılıp başı alınarak Adli Tıp’a gönderildi.

Erdem KÖSE/DHA