Gündem Başını taşla ezip öldürdüler

Başını taşla ezip öldürdüler

Paylaş
Başını taşla ezip öldürdüler

Muğla Emniyet Müdürlüğü'nde sözleşmeli teknisyen yardımcısı olarak çalışan 28 yaşındaki İsmail Uğur, başı taşla ezilerek öldürülmüş olarak bulundu

Muğla’ya 10 kilometre mesafedeki Ortaköy Köyü’ndeki pazaryerinin arkasında, bugün saat 08.30 sıralarında bir erkek cesedi gören köylüler, durumu jandarmaya bildirdi.

Olay yerine gelen jandarma ekipleri, ayakkabıları ve pantolonu olmayan, yanında bir bira şişesi duran, başı taşla ezildiği belirlenen cesedin üzerinde, kimliğini belirtir bir belge bulamadı.

Tanınmaz haldeki cesette, herhangi bir kesici ve delici alet yarasına rastlanmadı. Bu sırada kalabalığı gören 27 yaşındaki Gülcan Uğur, olay yerine geldi. Olay yerine 100 metre mesafedeki bir evde yaşayan genç kadın, yerdeki cesede bir süre baktı.

Fakat, önce eşi olduğunu anlayamadı. Gideceği sırada, geri dönen Uğur, cesedin üzerindeki tişörtün Muğla Emniyet Müdürlüğü’nde sözleşmeli teknisyen yardımcısı olarak çalışan eşi İsmail Uğur’unki ile aynı olduğunu farketti.

Bunun üzerine cesede daha dikkati bakan genç kadın, eşini teşhis etti. Şoke olan genç kadın, çevredekiler tarafından teselli edilmeye çalışıldı.

GECE KULÜBÜNE BORCU VARMIŞ

Jandarmanın ifadesine başvurduğu Gülcan Uğur, eşini en son saat 02.00’de gördüğünü belirterek, "Bir arkadaşına borcu olduğunu onu ödeyeceğini söyleyip evden çıktı, bir daha dönmedi.

Kendisini böyle mi bulacaktık? 850 TL borç için bu yapılır mı?" diyerek, gözyaşı döktü. Kendini yerden yere atan genç kadın, güçlükle sakinleştirilebildi.

Jandarma, Uğur’un gece, beş arkadaşıyla borcu olduğu ileri sürülen gece kulübüne gittiğini belirledi. Soruşturmayı derinleştiren jandarma, Uğur’un birlikte gece kulübene gittiği beş arkadaşını ifadelerine başvurmak üzere gözaltına aldı. Uğur’un, cesedi savcı ve jandarmarın incelemesinin ardından Muğla Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı.

OĞLUNA BİSİKLET ALMIŞTI

Aslen Erzurumlu olan İsmail Uğur’un, dün akşam doğum günü olan oğlu 3 yaşındaki Hakan Uğur’a bisiklet aldığı, ancak eve geldiğinde uyuduğu için veremediği öğrenildi.

Uğur’un cesedi yerde kaldırılmayı beklediği sırada küçük Hakan’ın olup bitenden habersiz evlerinin önünde bisikletine binmesi görenlerin yüreğini dağladı. İki yıldır Muğla Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan Uğur’un ölüm haberi polis arkadaşlarını da üzüntüye boğdu.

Ahmet BAYRAK/DHA