Karşıyaka Başkan Akpınar ilçe protokolü ile kahvaltıda buluştu

Başkan Akpınar ilçe protokolü ile kahvaltıda buluştu

Paylaş
Başkan Akpınar ilçe protokolü ile kahvaltıda buluştu

Başkan Akpınar ilçe protokolü ile kahvaltıda buluştu

KARŞIYAKA Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, ilçe protokolü ile kahvaltıda buluştu. Karşıyaka için 5 yıl boyunca, tüm kamu birimleriyle uyum içinde çalıştıklarını söyleyen Başkan Akpınar "Bundan sonra sokaklarda, halk için yine birlikte olacağız" dedi.

Kent Restoran'da gerçekleşen buluşmaya Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcısı Kazım Arapoğlu, Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Özcan, İlçe Müftüsü İsa Gürler, birim müdürleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Başkan Akpınar birlik ve dayanışma içerisinde geçen beş yılda hayata geçirdiği çalışmaları anlattı. Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar "Beş yıl boyunca yaptığımız her işte ilçemizin değerini yükselttik. Attığımız her adımda halka dokunduk, toplumsal fayda sağladık. Gerek fiziki projelerle gerekse sosyal projelerle örnek alındık, örnek gösterildik ve ödüllendirildik. Tüm bunları sivil toplum kuruluşlarımız ile birlikte başardık. Beş yılda kamuyu hiç zarara uğratmadık. Bahanelerin arkasına sığınmadık. Başta Kaymakamım olmak üzere bana destek olan tüm yöneticilere teşekkür ediyorum. Bundan sonra sokaklarda halk için yine birlikte olacağız" dedi.

Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır da "Bugüne kadar yaptığınız çalışmalar ve kentimize kazandırdıklarınız için size teşekkür ederiz. Siyaset bir bayrak yarışıdır. Farklı zamanlarda farklı yerlerde hizmetlerinize devam edeceğinize inanıyorum. Hakkımız size helal olsun" diye konuştu.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı