Ürgüp Başkan Aktürk, hayırsever ve şehit annelerini ziyaret etti

Başkan Aktürk, hayırsever ve şehit annelerini ziyaret etti

Paylaş
Başkan Aktürk, hayırsever ve şehit annelerini ziyaret etti

Başkan Aktürk, hayırsever ve şehit annelerini ziyaret etti

NEVŞEHİR, (DHA)- NEVŞEHİR'in Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, eşi Melahat Aktürk ile birlikte Anneler Günü nedeniyle hayırsever ve şehit annelerini ziyaret etti.
Nevşehir'e bağlı Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Anneler Günü nedeniyle bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Ürgüp'e okul yaptırarak eğitime katkı sunan hayırsever Fatma Halıcı'yı ziyaret eden Başkan Aktürk, daha sonra Şehit Habip Özkaya'nın annesi Hatice Özkaya'yı ziyaret ederek gününü kutladı.
İlçedeki 6 mahallede 15 haneye ziyaret gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Aktürk, "Tüm anneler bizim için çok değerlidir ve başımızın tacıdır. Özel durumları sebebiyle 'sembol anne' olarak nitelendirdiğimiz vefakar, fedakar 15 annemizi tüm hemşerilerim adına ziyaret ederek anneler gününü kutladık. Verdikleri mücadeleyle bizlere örnek olan anneler başta olmak üzere bütün annelerimizin, anne adaylarının bu özel gününü en içten dileklerimle kutluyor, vefat etmiş tüm anneleri rahmetle anıyorum" dedi. Başkan Aktürk son olarak annesi Elmas Aktürk'ü de evinde ziyaret ederek anneler gününü kutladı.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı