Eskişehir Başkan Ataç, Çocuk ve Yaz Şenliği’ne katıldı

Başkan Ataç, Çocuk ve Yaz Şenliği’ne katıldı

Paylaş
Başkan Ataç, Çocuk ve Yaz Şenliği’ne katıldı

Başkan Ataç, Çocuk ve Yaz Şenliği’ne katıldı

ESKİŞEHİR,(DHA)-ESKİŞEHİR- TEPEBAŞI Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Esentepe Mahallesi’nde düzenlenen 2’inci Geleneksel Çocuk ve Yaz Şenliğine katıldı.
Esentepe Mahallesi Muhtarlığı tarafından Esentepe Spor Kulübü Tesislerinde 2'inci Geleneksel Çocuk ve Yaz Şenliği düzenlendi. Şenliğe, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Esentepe Mahalle Muhtarı İrfan Okay ile çok sayıda çocuk katıldı. Şenliğin açılışında bir konuşma yapan Esentepe Mahalle Muhtarı İrfan Okay, şenliği gelecek yıllarda da sürdürmek istediklerini belirterek, kendilerini yalnız bırakmayan Başkan Ataç, ve tüm katılımcılara teşekkür etti. Bu tür etkinliklerin sürekli olması dileğinde bulunan Ataç şöyle konuştu:
“Çocuklarımızın çok iyi konumda yetişmesi gerekiyor. Çünkü çocuklarımız ülkemizin geleceği için çok önemlidir. Onlar geleceğin belediye başkanları, öğretmenleri, hakimleri, savcıları, doktorları, öğretmenleri kısacası her şeyi. Çocuklarımız okullarına gidiyor ama her şey okulda bitmiyor. Esas bir önemli nokta da okuldan sonraki boş kalan dönemleridir. Çocuklarımızın boş kalan dönemlerini bu tür etkinlerle değerlendirmesi de ayrı bir önem taşıyor. O açıdan bu etkinliği düzenleyen mahalle muhtarımız ve bizler her zaman çocuklarımızın ve ailelerin yanındayız"

Haberin Devamı