Sivas Başkan Aydın, veda ziyaretlerini sürdürdü

Başkan Aydın, veda ziyaretlerini sürdürdü

Paylaş
Başkan Aydın, veda ziyaretlerini sürdürdü

Başkan Aydın, veda ziyaretlerini sürdürdü

SİVAS, (DHA) - SİVAS'ta 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde görev süresini tamamlayan Belediye Başkanı Sami Aydın veda ziyaretleri kapsamında AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanlığını ziyaret etti.
Başkan Sami Aydın veda ziyaretleri kapsamında ilk olarak AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanlığını ziyaret etti. 31 Mart Yerel seçimleri ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Aydın, genç siyasetçilere nasihatlerde bulundu.
Belediyeciliğin zor ve emek gerektiren bir iş olduğunu dile getiren Aydın, "Siyasetin en zor kısmı belediyeciliktir. İnşallah Hilmi Bey de bunu en iyi şekilde yapacaktır. Ülkemizin memleketimizin daha güzel hizmetlere ihtiyacı var. İnsanlarımız bunu hak ediyor. Biz bu anlayışla beş yılımızı tamamladık. Aynı şekilde tamamlamayı Rabbim Hilmi Bey'e de nasip etsin. Bunun meyvelerini de şu anda topluyoruz. Nerede hangi ortamda olsak vatandaş bunu dile getiriyor. Gönül belediyeciliğini nasıl yapmışız sadece kendi partilimiz değil farklı kesimlerin de gönüllerinde yer edindiğimizi görüyoruz. Gönüllerde yer bulmanın en güzel örneği Recep Tayyip Erdoğan. Biz de Sivas'ta bunu başardığımızı görüyoruz. Bundan sonra da önce mevcudu korumak sonra üzerine koymak temel hedefimiz olmalı. Biz de elimizden gelen katkıyı sağlayacağız" dedi.
Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Duman'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı