Tokat Başkan Bekler: Kadınlarımızın gücüne inanıyoruz

Başkan Bekler: Kadınlarımızın gücüne inanıyoruz

Paylaş
Başkan Bekler: Kadınlarımızın gücüne inanıyoruz

Başkan Bekler: Kadınlarımızın gücüne inanıyoruz

Fatih YILMAZ/TOKAT, (DHA) - TOKAT'ın Turhal ilçesi Belediyesi Hanımeli Kültür ve Sanat Merkezleri ve Halk Eğitim Merkezi'yle kurslara başladı. Başkan Bekler, "Kadınlarımızın her alanda olmalarını destekliyor ve onların gücüne inanıyoruz" dedi.
Turhal Belediyesi tarafından kadınların becerilerini geliştirmeye ve sosyal çevre edinmelerini hedefleyen, koronavirüs salgını nedeniyle de ara verilen Turhal Belediyesi Hanımeli kursları, tekrar faaliyete başladı. Hanımeli merkezlerinde gerçekleşen sergileri ziyaret eden; Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler, kadınların her zaman yanlarında olduklarını dile getirdi.
Başkan Bekler, "Tüm Hanım kardeşlerimizi Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz İsmail Çinpolat ile merkezimizde ziyaret ederek, el emeği göz nuru ürünlerini inceledik. Kadınlarımızın her alanda olmalarını destekliyor ve onların gücüne inanıyoruz. Belediyemizce yapılan destek faaliyetleri ile birlikte meyve vermeye başlayan Hanımeli Kültür ve Sanat Merkezimiz, kadınların azmi ve gücüyle daha da iyi yerlere geleceğine can-ı gönülden inanıyorum. Emek veren tüm hanım kardeşlerimizi ablalarımızı tebrik ederim" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı