Tokat Başkan Bekler öğrencilerle buluştu

Başkan Bekler öğrencilerle buluştu

Paylaş
Başkan Bekler öğrencilerle buluştu

Başkan Bekler öğrencilerle buluştu

Fatih YILMAZ/TOKAT, (DHA) - TOKAT'ın Turhal ilçesi Belediye Başkanı İlker Bekler, Yerli Malı Haftası dolayısıyla öğrenciler ile buluştu. Başkan Bekler, Yerli Malı Haftası'nın önemini anlatarak öğrencilere meyve suyu ve yoğurtmaç ikram etti.
12-18 Aralık Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası (Yerli Malı Haftası) nedeniyle Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler, ilçe merkezinde Yeşilırmak İlkokulu ve Çevlikler ilkokulunu ziyaret ederek öğrenciler ile bir araya geldi. Başkan Bekler, öğrencilere yerli malının önemini anlatırken, çocukların yerli malı kullanmasını teşvik etmek gerektiğini söyledi.
Bekler, "Yerli malı Haftası kutlamaları için Yeşilırmak ve Çevlikler ilkokullarına ziyarette bulunduk. 1'inci ve 2'inci sınıflarımızı ziyaret ettik. Yerli malı haftalarını beraber kutladık. Onların gözlerindeki ışık bizleri fazlası ile mutlu ediyor. Daha fazla çalışmamız için bizleri tetikliyor. Onların geleceği için fazlası ile çalışmaya ve fedakarlığa hazırız. Rabbim onların bahtlarını açık etsin. Allah hakkımızda hayırlısını versin. Doğal ürünlerin kullanımını öğrencilerimize ve çocuklarımıza öğretmek, onları bu konuda bilinçlendirmek gerekiyor. Bu kapsamda her yıl Yerli Malı Haftası'nı kutluyoruz. İnşallah yapılan etkinlikler amacına ulaşır. Temennimiz bu yöndedir" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı