Tokat Başkan Bekler, yeni aşevi binasında incelemede bulundu

Başkan Bekler, yeni aşevi binasında incelemede bulundu

Paylaş
Başkan Bekler, yeni aşevi binasında incelemede bulundu

Başkan Bekler, yeni aşevi binasında incelemede bulundu

Halil İbrahim YEL/TOKAT,(DHA) - TOKAT'ın Turhal ilçesinde Belediye Başkanı İlker Bekler, yapımı devam eden Aşevi hizmet binasında incelemelerde bulundu.
Turhal Belediyesi tarafından 65 yaş üstü, kimsesi olmayan ve bakıma muhtaç ailelere yönelik sıcak yemek hizmeti vermek amacıyla yapımına başlanan yeni aşevi hizmet binasında sona yaklaşıldı. Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler yapımı devam eden binada incelemede bulundu. Modern mutfağı ile her gün yaklaşık 200 ihtiyaç sahibi vatandaşa sıcak yemek ulaştırdıklarını belirten Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler, "Belediyemize ait mevcut aşevi binamız yetersiz geliyordu. Daha modern yeni bir aşevi binası yapımı için projemizi hazırladık. Yavuz Selim Mahallesi'nde yapımı devam eden yeni aşevi hizmet binamızda sona yaklaştık. İnşallah bundan sonra daha modern ve hijyen ortamda yemeklerimizi hazırlayarak ihtiyaç sahipleri vatandaşlarımızla, pandemi sürecinde Covit-19 tedavisi gören hastalarımıza servis edeceğiz" dedi.
Ramazan ayında da sıcak yemek dağıtımına devam ettiklerini belirten Başkan İlker Bekler, “Ramazan paylaşmaktır sloganıyla 11 ayın sultanı ramazan ayında da komşularımızın sofralarına misafir oluyoruz. Bakıma muhtaç, 65 yaş ve üzeri, kimsesi olmayan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yönelik sıcak yemek ikramına devam ediyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı