Tokat Başkan Bekler'den bayram mesajı

Başkan Bekler'den bayram mesajı

Paylaş
Başkan Bekler'den bayram mesajı

Başkan Bekler'den bayram mesajı

Fatih YILMAZ/TOKAT, (DHA) - TOKAT'ın Turhal ilçesi Belediyesi Başkanı İlker Bekler, Ramazan Bayramı nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında birlik beraberlik vurgusu yaptı.
Turhal Belediyesi Başkanı İlker Bekler, Ramazan Bayramı'nın Turhal'da huzur içinde geçirilmesi için belediyeler olarak tüm önlemleri aldıklarını söyledi. Açıklamasında tüm halkın bayramını kutlayan Başkan Bekler, "Dinimizin, rahmet, merhamet ve bereket ayı olarak nitelediği mübarek Ramazan-ı Şerif’i geride bırakarak, milletçe muhabbetle kucaklaştığımız bir bayrama daha kavuşmuş bulunuyoruz. Bu vesileyle Ramazan Bayramınızı en kalbi dileklerimle kutluyor, bu mübarek bayramın, bizleri her zamankinden daha çok birbirimize yakınlaştırmasını, kardeşliğimizi, dostluğumuzu pekiştirmesini ve tüm hastalıklardan kurtulmamıza vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.
Gazze’de Müslüman Filistin halkına karşı uygulanan vahşete de değinen Başkan Bekler, İsrail’in bölgede uyguladığı insanlık dışı muamelelerin bir an önce sona erdirmesini dileyerek "Bayramın, bilhassa İslam coğrafyasında, acı ve umutsuzluk içinde, gözyaşları içinde yaşamak durumunda olan kardeş halkların yaralarına merhem olmasını yüce Rabbimden temenni ediyorum. İnşallah bu mübarek günler hürmetine ilk kıblemiz Mescid-i Aksa’da, Filistin’de akan gözyaşları sona erer. Filistin, Kudüs, Gazze, Mescidi Aksa asla yalnız ve sahipsiz değildir. Türkiye her zaman kardeşlerimizin yanında olmuştur, bundan sonra da olmaya devam edecektir. Bu vesile ile Filistin’de dökülen kanın ve gözyaşının bir daha yaşanmaması diliyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı