Bağlar Başkan Beyoğlu'na plaket

Başkan Beyoğlu'na plaket

Paylaş
Başkan Beyoğlu'na plaket

Başkan Beyoğlu'na plaket

Rihan ALP/ DİYARBAKIR, (DHA)- DİYARBAKIR Bedensel Engelliler Gençlik Spor Kulübü Derneği Başkanı Ömer Askan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü öncesinde Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’na engelli vatandaşlara yönelik hizmetleri nedeniyle teşekkür ederek plaket takdim etti.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü öncesinde Diyarbakır Bedensel Engelliler Gençlik Spor Kulübü Derneği Başkanı Ömer Askan, Başkan Beyoğlu'nu makamında ziyaret ederek, engellilere yönelik desteklerden dolayı plaket takdim etti. Dernek Başkanı Ömer Askan, Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun göreve devraldığı günden bu yana engelli vatandaşlara her türlü desteği sunduğunu dile getirdi.

Askan, "Adanmışlık şiarıyla yola çıkan Sayın Hüseyin Beyoğlu ve ekibi, gerçekten Bağlar tarihine isimlerini altın harflerle yazdırdılar. Daha yıl dolmadan gerçekleştirilen bu hizmetler, Bağlar İlçemizin çehresini değiştirdi, insanlara umut aşıladı. Göreve gelişinin ilk aylarında, engellilere ve ihtiyaç sahibi ailelere gıda paketi yardımında bulunmuştu. Hem bizlere, bütün Bağlar halkına, sadece makamının değil, gönlünün kapılarını da açarak, örnek bir belediyecilik başarısı göstermiştir. Kendisini hem ziyaret etmek, hem de yapmış olduğu çalışmalar için, teşekkür mahiyetinde plaket takdim ettik. Bu vesileyle, Sayın Hüseyin Beyoğlu ve ekibine bir kez daha teşekkür ediyor, muvaffakiyetler diliyoruz" dedi.

Engelli vatandaşların sorunlarını çözmek için özel bir gayret ortaya koyduklarını belirten Başkan Beyoğlu, "Belediyemiz bünyesinde çok sayıda engelli kardeşimizi istihdam ediyoruz. Göreve geldiğimizden bu yana çeşitli vesilelerle engelli kardeşlerimize destekler sunuyoruz. Bunu lütuf olarak değil, sorumluluk olarak kabul ediyoruz" dedi.

Beyoğlu engelli vatandaşlara yapılan hizmetleri toplumsal bir görev ve vicdani bir sorumluluk olarak gördüklerini kaydetti. Beyoğlu, "Biz yaradılanı sev yaradandan ötürü anlayışından geliyoruz. Bizim için esas olan insandır ve insana hizmet etmeyi sorumluluk olarak kabul ediyoruz. Bunun için hiçbir ayrım yapmıyoruz. Belediyemiz bünyesinde çok sayıda engelli kardeşimizi istihdam ediyoruz. Göreve geldiğimizden bu yana çeşitli vesilelerle engelli kardeşlerimize destekler sunuyoruz. Bunu lütüf olarak değil, sorumluluk olarak kabul ediyoruz. İnsanlarımızın dertleriyle hemhal olmayı, onların dualarını almaya talip olmayı şiar edinmişiz. Dünya lideri olan sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın dediği gibi, ‘Bizler halkımızın efendisi değil’, tam tersine hizmetkârı olma bilinciyle hareket etmekteyiz. ‘Kaliteli, kalıcı ve köklü’ çözümler sunmak amacıyla çıktığımız yolculukta, vazifemizin son gününe kadar, gayretlerimizi sürdüreceğiz. Bizlere destek olan Diyarbakırlı hemşehrilerimiz ve Bağlar halkına da en kalbi duygularımızla teşekkür ediyoruz. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle tüm engelli kardeşlerimizin bu özel günlerini tebrik ediyorum" diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı