Sivas Başkan Bilgin mahalle ziyaretlerine devam ediyor

Başkan Bilgin mahalle ziyaretlerine devam ediyor

Paylaş
Başkan Bilgin mahalle ziyaretlerine devam ediyor

Başkan Bilgin mahalle ziyaretlerine devam ediyor

SİVAS,(DHA)- SİVAS Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, pandemi sürecinde toplu organizasyonlardan kaçınmak amacıyla mahallelerin sorun ve isteklerini dinlemeye Yahyabey Mahallesi ile devam ediyor.
Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin koronavirüs tedbirleri kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Kent sakinleri ile sık sık bir araya gelen Başkan Bilgin, “Bizim Makamımız, Mahallelerimiz” sloganıyla mahalle gezi programı kapsamında ilk olarak Bahtiyarbostan Mahallesini ziyaret etti. Bir sonraki durak ise Yahyabey Mahallesi oldu. Burada esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Bilgin'e; Başkan Yardımcısı Levent Olgun ve Yahyabey Mahallesi Muhtarı Muhittin Admış da eşlik etti.
65 mahalleyi tek tek ziyaret ederek mahalle sakinlerinin istek ve taleplerini yerinde dinleyeceklerini ifade eden Başkan Bilgin, "Mahallelerimizin eksikliklerini, taleplerini, beklentilerini yerinde tespit etmek amacıyla haftanın belli günlerinde muhtarlarımızla birlikte esnafımız ve hemşerilerimizle hasbihal ediyoruz. 'Mahalleler makamımızdır' sloganıyla başlattığımız bu çalışma sorunları, beklentileri, yapılanları, yapılamayanları yerinde görmek adına verimli oluyor. Şunu gönül rahatlığıyla söyleyebiliriz ki hemşerilerimiz ve esnaflarımız Belediye olarak yaptıklarımızdan gayet memnun. Hemşehrilerimize çalışmalara verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra da hep birlikte Sivas için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.
Muhtar Muhittin Admış ise Başkan Bilgin'e teşekkür ederek, "Sivas Belediyemizden ve Belediye Başkanımızdan çok memnunuz, mahallemizle bizzat yakından ilgileniyorlar. Vatandaşımızın esnafımızın her türlü yanında bulunuyorlar. Mahallemiz adına çok çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı