Sivas Başkan Bilgin: Ortak akıl ve istişareye önem veriyoruz

Başkan Bilgin: Ortak akıl ve istişareye önem veriyoruz

Paylaş
Başkan Bilgin: Ortak akıl ve istişareye önem veriyoruz

Başkan Bilgin: Ortak akıl ve istişareye önem veriyoruz

SİVAS, (DHA) - SİVAS Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, "Şehri şyönetme noktasında ortak akıl ve istişareye önem veriyoruz" dedi.
Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin farklı kesimlerin temsilcileriyle ve belediye personeliyle bir araya gelerek değerlendirmelerde bulunuyor. Bu çerçevede Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, Esentepe İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret ederek itfaiye erleri ve amirlerinden bilgi aldı.
İtfaiye ziyaretinde Esentepe Mahalle Muhtarını Celal Şanlı'yı da kabul eden Bilgin, "Şehri yönetme noktasında ortak akıl ve istişareye büyük önem veriyoruz. Biz bu şehri birlikte yönetmeyi başardığımız zaman sorunlarımızı daha hızlı çözebileceğimize inanıyoruz" dedi.
Başkan Bilgin ve Muhtar Celal Şanlı, bölgede uygulanacak olan kentsel dönüşüm projesini istişare etti.
Bilgin; Esentepe'nin önemli mahallerden biri olduğuna vurgu yaparak, "Burasını içindeki paydaşların hepsini memnun ederek çağa uygun bir şehirleşmeye dönüştürmek zorundayız. Burası ile ilgili kentsel dönüşüm çalışmaları AK kadroların bir süredir üstünde titizlikle çalıştığı bir konu. Bakanlığımız ile uyumlu bir şekilde yürüttüğümüz çalışmalar belli bir seviyeye geldi. Son Ankara ziyaretimizde de sayın Bakanımızla istişare ettik. Olabilecek en kısa zamanda proje start alacak. Tamamlandığında ise mahallemiz sultan şehrin prestij mahallerinden biri haline gelecek" dedi.
Mahalle muhtarı Şanlı ise belediyeden memnun olduğunu belirterek, çalışmaların başlamasını mahalle halkının sabırsızlıkla beklediğini ifade etti.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı