Antalya Başkan Böcek: Antalya'ya hizmet etmekten gurur duyuyorum

Başkan Böcek: Antalya'ya hizmet etmekten gurur duyuyorum

Paylaş
Başkan Böcek: Antalya'ya hizmet etmekten gurur duyuyorum

Başkan Böcek: Antalya'ya hizmet etmekten gurur duyuyorum

ANTALYA,(DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Servisçi esnafı ile buluştu. Kendisinin de ulaşım esnaflığından geldiğini hatırlatan Başkan Böcek, 28 yıldır doğup büyüdüğü topraklara hizmet etmenin gururunu yaşadığını söyledi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, Antalya Servisçiler Odası Başkanı Süleyman Şahin, Konyaaltı Muhtarlar Derneği Başkanı Faruk Kıldıran ve Konyaaltı servisçi esnafı ile buluştu. Antalya Servisçiler Odası'nın Konyaaltı Bölgesi Servisçi esnafı için düzenlediği kahvaltı programda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, kendisinin de ulaşım esnaflığından geldiğini hatırlatarak, doğup büyüdüğü topraklara önemli ve anlamlı hizmetler gerçekleştirmenin mutluluğunu ve gururunu yaşadığını söyledi.

ANTALYA'YI BİRLİKTE YÖNETİYORUZ

Konyaaltı ilçesinin doğalgazı tamamlanmış, yollarıyla, parklarıyla güzide bir ilçe olduğunu belirten Başkan Böcek, 28 yıldır siyasi hayatı boyunca vatandaşların dertlerine derman olmaya çalıştığını söyledi. Antalya'nın 2,5 milyon nüfusu olduğunu ifade eden Başkan Böcek, "2019 yılının turizm bakanlığı sayfasına bakıldığında Antalya'yı ziyaret eden turist sayısı yurdum insanı ile birlikte 23 milyondur. Bu çok önemli bir rakamdır. Böylesi güzel ve tercih edilen bir ilin belediye başkanlığını yaptığım için gururluyum. Bu anlamda sizlerde bize her zaman destek oldunuz. Biz hep dedik. Birlikte yaparız dedik. Antalya'yı birlikte yöneteceğiz dedik. Öyle de yapıyoruz. Ben bilirim anlayışımız hiçbir zaman olmadı. Ulaşım esnafımızın, servisçilerimizin, muhtarlarımızın ne olursa olsun dertlerine derman olmaya çalışıyoruz. Ve aynı anlayışla çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

AESOB BAŞKANINDAN BAŞKAN BÖCEK'E TEŞEKKÜR

AESOB Başkanı Adlıhan Dere de Başkan Muhittin Böcek'in her zaman esnafın yanında yer aldığını belirterek, “Siz içimizden birisiniz. Sizinle gurur duyuyoruz. 2,5 yıldır birlikte ciddi çalışmalar yapıyoruz. Esnafa yaptıklarınız için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı