Merkez Başkan Bozdoğan: Tek kavgamız çalışmak olacak

Başkan Bozdoğan: Tek kavgamız çalışmak olacak

Paylaş
Başkan Bozdoğan: Tek kavgamız çalışmak olacak

Başkan Bozdoğan: Tek kavgamız çalışmak olacak

MERSİN, (DHA) - MERSİN'in Tarsus ilçesinde resmi olmayan sonuçlara göre Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, "Bizim Tek kavgamız Tarsus için çalışmak olacaktır. Şeffaf ve dürüst bir belediyeciliğin nasıl yapılacağını göstereceğiz. Hukuka, devlet ahlakına ve ortak değerlere zeval getirmeyeceğiz" dedi.
Bozdoğan, seçilen meclis üyeleri ile Tarsus Belediyesi Güner Baykal Toplantı Salonu'nda bir araya geldi. Üyelere başarı dileklerini ileten Bozdoğan, "Kazanan demokrasimiz ve tüm partiler, Tarsus olmuştur. Bizler kinle gelmiyoruz. Bizler nefret dilini uzak tutacağız. Tarsus'u hak ettiği değere birlikte çalışarak getireceğiz. Bizlere inanan ve güvenen Tarsuslular müsterih olsun. Çok iyi projelerimiz var. Sözlerimizi yerine getireceğiz. Çok çalışacağız, uyumayacağız. Ben başta olmak üzere tüm belediye meclis üyesi arkadaşlarımız her zaman halkın yanında olacağız, sahada olacağız. Bizim Tek kavgamız Tarsus için çalışmak olacaktır. Şeffaf ve dürüst bir belediyeciliğin nasıl yapılacağını göstereceğiz. Hukuka, devlet ahlakına ve ortak değerlere zeval getirmeyeceğiz" diye konuştu.
Yine resmi olmayan sonuçlara göre Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilen Vahap Seçer ile birlikte koordineli bir çalışma sergileyeceklerini dile getiren Bozdoğan, Tarsus'a en iyi hizmetleri sunacaklarını kaydetti.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı