Kayseri Başkan Büyükkılıç’tan 15 Temmuz şehidinin ailesine bayram ziyareti

Başkan Büyükkılıç’tan 15 Temmuz şehidinin ailesine bayram ziyareti

Paylaş
Başkan Büyükkılıç’tan 15 Temmuz şehidinin ailesine bayram ziyareti

Başkan Büyükkılıç’tan 15 Temmuz şehidinin ailesine bayram ziyareti

KAYSERİ,(DHA)-KAYSERİ Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 15 Temmuz darbe girişiminde Ankara Gölbaşı'ndaki Özel Harekat Daire Başkanlığı'nda şehit olan Komiser Yardımcısı Cennet Yiğit’in Bünyan'daki ailesini ziyaret ederek, bayramlarını tebrik etti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun ve AK Parti İlçe Başkanı Yıldıray Hakkı Koç ile birlikte, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Ankara Gölbaşı'ndaki Polis Özel Harekat Merkezi'nin bombalanması sırasında şehit olan Komiser Yardımcısı Cennet Yiğit'in annesi Huriye Yiğit ile babası Yahya Kemal Yiğit'i bayramda yalnız bırakmadı. Başkan Büyükkılıç, şehit ailesinin bayramını tebrik etti. Bütün şehit ailelerinin kendileri için önemli bir emanet olduğunu hatırlatan Başkan Büyükkılıç, "Canımız ciğerimiz, 15 Temmuz Şehidi Cennet Yiğit kızımızın da elbette ki kıymetli ailesini ziyaret ettik. Acılarını tazelemek için değil, onların güzel halini görüp, onların acılarını hafifletmek için, daha doğrusu onların dualarını almak için buradayız. Kendilerini ziyaret ettik. Her zamanki gibi devletine, milletine yaklaşımıyla makul duygularıyla bizlere adeta ışık saçtılar. Cenabı Allah şehidimiz vasıtasıyla şefaatçi olsun, bizleri de cennetinde hep birlikte buluştursun diye de dua ediyoruz. Cenabı Allah’a şükrediyoruz. Güzel cuma gününe denk geldi" dedi.
Şehit annesi Huriye Yiğit ise Başkan Büyükkılıç’a, "Allah başımızdan eksik etmesin sizi. Her zaman bekleriz başkanım" diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı