Manisa Başkan Çelik, Kosova heyetini ağırladı

Başkan Çelik, Kosova heyetini ağırladı

Paylaş
Başkan Çelik, Kosova heyetini ağırladı

Başkan Çelik, Kosova heyetini ağırladı

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Kosova Belediye Başkanı Sokol Haliti ve beraberindeki meclis üyelerini ağırladı.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Manisa'ya gelen Kosova Belediye Başkanı Sokol Haliti ve beraberindeki meclis üyeleri, Şehzadeler Belediyesi'ni ziyaret ederek, Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ile bir araya geldi. Başkan Haliti, 2 ülke arasındaki ikili ilişkileri artırmak adına çeşitli ziyaretler yapmak için geldikleri Manisa'da, Başkan Çelik'i de ziyaret etmek istediklerini ifade ederek kendilerini ağırladığı Başkan Çelik'e teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Çelik, "Kosova bizim gönül coğrafyamızın ayrılmaz bir parçası. Daha önce bir vesileyle ziyaret etmiştik. Oradaki kardeşlerimizin milletimize olan sevgisini görmüştük. Kosova'nın bizde apayrı bir yeri var. Buradan Kosovalı kardeşlerimize selamlarımızı, muhabbetlerimizi iletiyoruz. İnanıyorum ki ilişkilerimiz her geçen gün daha da artacak. Zaten tarih boyunca silinmeyen, gönüllerimizde bir kale gibi duran sevgimiz, kardeşliğimiz var" dedi.

Serkan ÖZDEMİR / MANİSA, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı