Ceyhan Başkan Erdem, şehit polislerin kabirlerine çiçek bıraktı, Polis Haftası’nı kutladı

Başkan Erdem, şehit polislerin kabirlerine çiçek bıraktı, Polis Haftası’nı kutladı

Paylaş
Başkan Erdem, şehit polislerin kabirlerine çiçek bıraktı, Polis Haftası’nı kutladı

Başkan Erdem, şehit polislerin kabirlerine çiçek bıraktı, Polis Haftası’nı kutladı

CEYHAN, (Adana), (DHA)- TÜRK Polis Teşkilatı’nın 176’ncı kuruluş yıl dönümü etkinliklerinde, şehit polislerin mezarlarına çiçek bırakıp, dua eden Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, ülkenin bölünmez bütünlüğü, huzur ve güvenliğinin sağlanmasında özveriyle çalışan Türk Polis Teşkilatı’nın 176’ncı kuruluş yıl dönümünü kutladığını ifade etti.
Türk Polis Teşkilatı’nın 176’ncı kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası, ülke genelinde olduğu gibi Ceyhan ilçesinde de çeşitli etkinliklerle kutlandı. Ceyhan Asri Mezarlığı’ndaki şehit polisler için Kur’an-ı Kerim tilaveti etkinliği düzenlendi. Etkinliğe Ceyhan Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Ufuk Mustafa Süren, Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, İlçe Emniyet Müdürü Alpertunga Berberoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Satılmış Çal ile emniyet müdürlüğü personeli katıldı. Etkinlikte şehit polislerin mezarlarına çiçek bırakılıp, dua edildi.
Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, ülkenin bölünmez bütünlüğü, huzur ve güvenliğinin sağlanmasında özveriyle çalışan Türk Polis Teşkilatı’nın 176’ncı kuruluş yıl dönümünü kutladığını belirterek, emniyet mensuplarına başarı dileklerinde bulundu. Başkan Erdem, “Polis teşkilatımız, zaman mevhumu gözetmeksizin cesur, kararlı ve etkin bir şekilde halkın güvenliğini ve huzurunu temin etmektedir. Her kademesiyle özverili çalışan polis teşkilatı, halkın da gönlünde yer etmiş ve takdirini kazanmıştır” diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı