Biga Başkan Erdoğan, gazetecilerin basın bayramını kutladı

Başkan Erdoğan, gazetecilerin basın bayramını kutladı

Paylaş
Başkan Erdoğan, gazetecilerin basın bayramını kutladı

Başkan Erdoğan, gazetecilerin basın bayramını kutladı

ÇANAKKALE'nin Biga ilçesi Belediye Başkanı AK Partili Bülent Erdoğan, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, ilçede görev yapan basın mensuplarıyla bir kafede düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Gazetecilerin, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutlayan Belediye Başkanı Erdoğan, gündeme ilişkin soruları yanıtlayarak, gazetecilere günün anısına hediye takdim etti.

Basın mensuplarının özel günlerinden biri olan 24 Temmuz’da gazetecilerle bir arada olmaktan dolayı mutluluğunu ifade eden Başkan Erdoğan, "24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramınız kutlu olsun. Günün ilk saatlerinde sizlerle bir araya gelip bu özel gününüzü kutlamak ve birlikte olmak istedik. Basın gerek yerel, gerek ulusal düzeyde halkımızın doğru haber alması ve bilgi edinmesiyle birlikte demokrasimiz için olmazsa olmazımızdır. Mesleğini ilkeli ve doğru yapan tüm basın mensubu arkadaşımızın biz de her zaman yanındayız. Basının önem ve gerekliliğini son olarak 15 Temmuz hain darbe girişimi gecesinde hep birlikte gördük. O gece Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısını hem mensubu oldukları kitle iletişim araçlarından hem de sosyal medyadan halka aktaran basınımız kutsal bir görev icra etmiş oldu. Öte yandan ilçemizde de haber olduğu zaman hızlı ve etkili bir şekilde Biga’mızın adını duyuyoruz" dedi.

31 Mart yerel seçim kampanyası sürecindeki unutamadığı bir anı anlatan Başkan Erdoğan, “Seçim çalışmaları sürecinde yürüyüş esnasında biz normal yürüyüşümüzü devam ettirirken, sizlerin geri geri yürümenizi ve çeşitli zorluklara karşılaşmanızı hiç unutamıyorum. Her mesleğin zorlukları olduğu gibi sizin mesleğinizin de güçlükleri var ve ortaya koyduğunuz çalışmalarla sizleri takdir ediyoruz. Biga basın anlamında da çok güçlü bir ilçemiz. Halkımızın yöneticilerle arasında her zaman bir köprü vazifesi görüyor. Ben katılımlarınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, mesleğinizde kazasız, belasız başarılı bir çalışma dileyerek 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nızı kutluyorum” diye konuştu.

Konuşmanın ardından toplantı karşılıklı sohbet ve günün anısına fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Ayhan AKKAYA/BİGA(Çanakkale), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı