Tokat Başkan Eroğlu, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi

Başkan Eroğlu, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi

Paylaş
Başkan Eroğlu, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi

Başkan Eroğlu, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi

Fatih YILMAZ/TOKAT, (DHA) - TOKAT Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Belediye Kapalı Pazar Yerinde devam eden 'Çarşı, Pazar, Tokat El Ele İndirim Günleri'nde alışveriş yapan vatandaşları ve esnafları ziyaret etti.
Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Tokat Bakkallar ve Manifaturacılar Odası Başkanlığı tarafından başlatılan "Çarşı, Pazar, Tokat El Ele İndirim Günleri'nde programı kapsamında Belediye Kapalı Pazar Yerinde vatandaş ve esnaflar buluştu. Esnafların şehrin en önemli lokomotifi olduğunu belirten Başkan Eroğlu, yerel esnafın kalkınması için belediye olarak her zaman yanlarında olacaklarını söyledi.
Esnaf güçlü olursa şehrin de güçlü olacağını ifade eden Başkan Eroğlu, "Esnaf daha iyi iş yaparsa şehir daha çok istifade eder. Yerel esnafımızı, yerel sanatkârımızı önemseyen her zaman yanlarında duran bir anlayışla elimizden geleni yaparak bugünlere geldik. Ben de bir esnaf çocuğuyum. Esnaflığın nasıl yapıldığını, evinin nafakasını kazanmak için esnafımızın nasıl mücadele ettiğini bilenlerdenim. Esnaflık toplumsal güzel bir meslek. Günümüz koşullarında mücadeleye devam ediyorlar. Ahi Evran'dan gelen bir gelenekle; eline, diline sahip olan, fikirleri alınan şehrin en önemli kesimidir. Yerelde üretip, yerel de tüketeceğiz, tercihimizi yerel esnafımızdan yana kullanacağız. Asıl görev biz Tokatlılarda; Tokatlı hemşerilerimiz daha ucuza yesin, daha ucuza alışveriş yapsın diye böyle bir çalışmaya imza atan, başta Bakkallar ve Manifaturacılar Odası olmak üzere, bu güzel çalışmada emeği geçen tüm odalarımıza, dernek başkanlarımıza teşekkür ederim. Rabbim tüm esnaflarımıza hayırlı bol ve bereketli kazançlar nasip etsin" dedi.
Daha sonra esnaflar ve vatandaşlarla tek tek görüşerek hatıra fotoğrafı çektirdi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı