Tokat Başkan Eroğlu, gençlerle buluştu

Başkan Eroğlu, gençlerle buluştu

Paylaş
Başkan Eroğlu, gençlerle buluştu

Başkan Eroğlu, gençlerle buluştu

Halil İbrahim YEL/TOKAT, (DHA) - TOKAT Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, “Gençler Yöneticilerle Buluşuyor - Kariyer Günleri” programı kapsamında gençlerle bir araya geldi.
Tokat Belediyesi Gençlik Merkezi tarafından organize edilen “Gençler Yöneticilerle Buluşuyor - Kariyer Günleri” programı kapsamında Gençlik Merkezi toplantı salonunda düzenlenen programda gençler Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu ile bir araya geldi. Programa katılan gençler, kariyer edinme başarısı ve merak ettikleri konular hakkında Başkan Eroğlu ile sohbet etme imkanı buldu.
Gençlere hitap eden Başkan Eroğlu, "Sizlerle beraber olmak, aynı havayı teneffüs etmek, öğrencilik yıllarımı anımsamış olmaktan büyük memnuniyet duydum ve açıkçası biraz da duygulandım. Ben bu güzel şehrimizde sizleri, değerli gençlerimizi ağırlamaktan mutluluk duyuyorum. Her daim kapımızı çalabilir, her türlü ihtiyaçlarınız için bize ulaşabilirsiniz. Bizlerin de sizlere yardımcı olmak için elimizden geldiği kadar gayret göstereceğimizden emin olabilirsiniz. Osmanlı Tokat’a Darül Nasır, Selçuklu ise Darül Nusret demiş. Tokat, 1800’lü yıllara kadar en önemli 6 şehirden biri idi. Bizler de bu şehir aslına rücu etsin diye çalışıyoruz. Biz, Tokat’ta yaşayan her bireye sormadan, kulak kesilmeden adım atmıyoruz. Esnafımızla, sivil toplum örgütlerimizle, sokaktaki vatandaşımızla, siz gençlerimizin gözüyle, engelli ve çocukların gözüyle Tokat nasıl olmalıdır, hep bunu sorduk. Geçmişin ihyası, geleceğin inşası sloganıyla ikinci bir yerel kalkınmayı başlattık. Gençlerimiz için Gençlik Merkezimizi, Gençlik Meclisimizi oluşturduk. Sizler daha huzurlu, emniyetli bir şekilde yaşayasınız diye varız" diye konuştu.
Program sonrasında Tokat Belediyesi Gençlik Merkezi öğrencileri tarafından hazırlanan müzik dinletisine eşlik eden Başkan Eroğlu, eğitim sınıflarını ziyaret ederek, başarılar diledi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı