Tokat Başkan Eroğlu: Yaptığımız çalışmalar Türkiye'ye örnek oluyor

Başkan Eroğlu: Yaptığımız çalışmalar Türkiye'ye örnek oluyor

Paylaş
Başkan Eroğlu: Yaptığımız çalışmalar Türkiye'ye örnek oluyor

Başkan Eroğlu: Yaptığımız çalışmalar Türkiye'ye örnek oluyor

Fatih YILMAZ/TOKAT, (DHA) - TOKAT Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, çevreye duyarlı bir belediye olarak yaptıkları çalışmalarla Türkiye'ye örnek olduklarını söyledi.
Tokat Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu'nu makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, çevreci bir belediye olma yolunda çalışmaları sürdürdüklerini belirtti.
Başkan Eroğlu "Çevreye duyarlı bir belediye olarak yaptığımız çalışmalar Türkiye'ye örnek oluyor. Katı atık tesisimiz, tıbbi atık tesisimiz, atık su arıtma tesislerimize ek olarak, çamur bertaraf Tesisimizi de hizmete açtık. Atık su arıtma tesisimizden elde ettiğimiz çamurları bertaraf ederek, elektrik enerjisi elde ediyoruz .Tokat Belediyesi olarak Çevre Eğitim Parkı ve Sıfır Atık Merkezi'mizi birkaç aya kadar başlatıyoruz. Türkiye'de ilk olacak projemizle, çocuklarımıza, gençlerimize çevre eğitimi hakkında özel sınıflarımızda eğitimler vereceğiz. Ayrıca ailelerimiz çocuklarıyla birlikte Sıfır Atık Merkezi'ne gelerek, evsel ve geri dönüşüm atıklarını buraya bırakabilecekler. Her şey doğa için, her şey daha güzel bir Tokat şehri için. Daha yeşil bir Tokat'ta hep beraberce yaşayacağız" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı