Antalya Başkan Esen, KONYSİAD'ın konuğu

Başkan Esen, KONYSİAD'ın konuğu

Paylaş
Başkan Esen, KONYSİAD'ın konuğu

Başkan Esen, KONYSİAD'ın konuğu

ANTALYA, (DHA) - KONYAALTI Belediye Başkanı Semih Esen, Konyaaltı Sanayici İş İnsanları Derneği'nin (KONYSİAD) olağan toplantısına konuşmacı olarak katıldı.

31 Mart Mali İdareler Genel Seçimleri öncesinde belediye başkan adaylarıyla tek tek toplantı yapan KONYSİAD, bu toplantılara seçilmiş belediye başkanlarıyla devam ediyor. İlhami Kaplan başkanlığında gerçekleştirilen toplantının bu haftaki konuşmacı konuğu ise Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen oldu. Konyaaltı Kaymakamı Kamil Köten'in de katıldığı toplantıda Konyaaltı ile ilgili yapacaklarını anlatan Başkan Semih Esen, konuşmasında siyasetin tek başına sorunları çözmede yeterli olamayacağını, demokratik katılımın bu anlamda büyük önem taşıdığına vurgu yaptı.

Birkaç ay önce CHP'nin belediye başkan adayı olarak çağrıldığını söyleyen Semih Esen, şöyle konuştu:

“O gün çok güzel bir sohbet gerçekleştirdik. O dönemki katkınız ve dostluğunuz için teşekkür ediyorum. Bir çok şeyden bahsetmiştim. Siyasetin Türkiye ve doğu ülkelerinde batıdan farklı bir misyon üstlendiğinden bahsetmiştim. Bizim ülkemizde tüm sorunların çözümü siyasetteymiş gibi görülse de ben buna tam olarak katılmıyorum. Siyasetten çok çok daha önemli dinamikler sayesinde toplumlar gelişmektedir. Gelişmiş ülkelerin ekonomik sistemine baktığımızda iş adamları ve sivil toplum kuruluşlarının çok ciddi dinamikler olduğunu görmekteyiz. Bugün belediye başkanı olarak biz de Konyaaltı'nda bu anlayışla hizmet edeceğiz. Kentin iş insanlarını ve sivil toplum kuruluşlarını her anlamda dinleyip onlara söz hakkı vereceğiz. Birlikte sonuca gideceğiz."

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen'in kendilerine her fırsatta değer verdiğini, bunu da söylemleri dışında eylemleriyle de gösterdiğini ifade eden KONYSİAD Başkanı İlhami Kaplan, Başkan Esen'e teşekkür plaketi takdim etti.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı