Antalya Başkan Esen, muhtarların gününü kutladı

Başkan Esen, muhtarların gününü kutladı

Paylaş
Başkan Esen, muhtarların gününü kutladı

Başkan Esen, muhtarların gününü kutladı

ANTALYA, (DHA) - KONYAALTI Belediye Başkanı Semih Esen, 19 Ekim Muhtarlar Günü'nde Konyaaltı muhtarlarıyla bir araya gelerek, günlerini kutladı.

Muhtarlar Günü etkinlikleri kapsamında Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Konyaaltı muhtarları ile bir araya geldi. Konyaaltı Belediyesi Başkan Yardımcıları ve Konyaaltı Muhtarlar Derneği Başkanı Faruk Kıldıran ve muhtarların katıldığı etkinlikte Başkan Semih Esen, muhtarların tek tek günlerini kutladı.

Muhtarlara kısa bir konuşma yapan Başkan Semih Esen, muhtarların emeklerin çok olduğunu ama vitrine pek çıkmadıklarını söyledi.

Başkan Esen, “Çalışmalarınız bize çok katkı veriyor. Muhtarlarımızın belediyemize bildirdiği sorunlar bizlerin eli, gözü ve kulağı oluyor. Sahada olan desteğiniz, vatandaşa olan hizmetiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. İlçemizde bulunan 39 muhtarımızın 39'u ile çok güzel bir iletişiminiz var. Bunun böyle devam edeceğine inancım sonsuz.Muhtarlar gününüzü kutluyorum. Nice günlerde bir arada olmayı diliyorum. Hepinize çok teşekkür ediyorum" dedi.

Konyaaltı Muhtarlar Derneği Başkanı Faruk Kıldıran da Başkan Semih Esen'e teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı