Antalya Başkan Esen, öğrencilerle çizgi film izledi

Başkan Esen, öğrencilerle çizgi film izledi

Paylaş
Başkan Esen, öğrencilerle çizgi film izledi

Başkan Esen, öğrencilerle çizgi film izledi

ANTALYA, (DHA) - KONYAALTI Belediye Başkanı Semih Esen, AKD Kids Konyaaltı Anaokulu öğrencilerini makamında ağırladı. Esen, çocukların sorularını cevaplayıp, birlikte çizgi film izledi.

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, öğrencilerden gelen ziyaret taleplerini geri çevirmiyor. Başkan Semih Esen, AKD Kids Kurum Müdürü Devrim Batı, öğretmenler Yasemin Aşçı ve Somayeh Hassanpour ile birlikte minik öğrencileri makamında ağırladı. Öğrencilerle keyifli sohbet eden Başkan Esen, onların belediye işleyişiyle ilgili sorularını da yanıtladı.

ÇOCUKLARIMIZ GELECEĞİMİZ

Başkan Esen, “Çocuklarımız, bizlerin ve bu ülkenin geleceği. Onlarla bir araya geldiğimde vakit su gibi akıp gidiyor. Bizler de onlara güzel bir gelecek hazırlamak için çalışmalar yürütüyoruz. Parklarımızı çocuklarımızın güvenliği ve sağlıklı gelişimini düşünerek planlıyoruz. Projesi üzerinde çalıştığımız kütüphane ile çocuklarımıza ve gençlerimize geniş bir çalışma ortamı sunacağız. Spor yapabilecekleri tesisler inşa edeceğiz. Bunları da kısa süre içinde yapacağız" dedi.

BİRLİKTE ÇİZGİ FİLM İZLEDİLER

“Çocuklarımızın gözleri ışıl ışıl parlayabilmeli, geleceğe güvenle bakabilmeli" diyen Semih Esen, “Çocuklarımıza sağlık ve güven içinde yaşayabilecekleri bir gelecek bırakmalıyız. Bu hepimizin ortak kaygısı olmalı" ifadelerini kullandı. Başkan Esen, daha sonra minik konuklarından gelen soruları cevapladı, onların isteklerini not aldı. Ardından öğrencilerle birlikte çizgi film izleyen Başkan Semin Esen, ziyaret sonrasında da öğrencilerle tek tek vedalaştı.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı