Antalya Başkan Esen, Sümer Ezgü ile masa tenisi oynadı

Başkan Esen, Sümer Ezgü ile masa tenisi oynadı

Paylaş
Başkan Esen, Sümer Ezgü ile masa tenisi oynadı

Başkan Esen, Sümer Ezgü ile masa tenisi oynadı

ANTALYA,(DHA) - KONYAALTI Belediyesi, HayatPark Projesi'nin 2. etap çalışmalarını büyük ölçüde tamamladı. Çalışmaları yerinde inceleyen Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, HayatPark'ta kendisini ziyaret eden Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ve Türk Halk Müziği (THM) sanatçısı Sümer Ezgü ile masa tenisi oynadı.
Konyaaltı Belediyesi'nin Öğretmenevleri Mahallesi'nde 117 dönüm mesire alanda gerçekleştirdiği HayatPark Projesi'nde sona gelindi. Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Orman Bölge Müdürlüğü ile koordineli yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Projenin ilk etap çalışmalarını tamamladıklarını, 2. etap çalışmalarında ise sona geldiklerini ifade eden Başkan Semih Esen, Antalya'nın merkezinde yeni cazibe merkezi inşa ettiklerini söyledi.
ANTALYALILARIN YENİ BULUŞMA NOKTASI
HayatPark'ın, Antalya halkı için yeni bir nefes alma alanı olacağını dile getiren Başkan Semih Esen, "Ekiplerimiz HayatPark'ta çok titiz bir çalışma gerçekleştiriyor. Antalyalı yurttaşlarımız için yeni bir sosyal yaşam alanı olacak. Spor alanları, dinlenme alanı, tenis kortları, yürüyüş parkuru ve yemyeşil doğası ile vatandaşlarımızın yeni buluşma noktası HayatPark olacak" dedi.
SÜMER EZGÜ İLE MASA TENİSİ MAÇI
Semih Esen, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ve THM sanatçısı Sümer Ezgü ile HayatPark'ta bir araya geldi. Sümer Ezgü ile masa tenisi oynayan Başkan Semih Esen, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı