Kemer Başkan Gül'den Tıp Bayramı ziyaretleri

Başkan Gül'den Tıp Bayramı ziyaretleri

Paylaş
Başkan Gül'den Tıp Bayramı ziyaretleri

Başkan Gül'den Tıp Bayramı ziyaretleri

KEMER, (DHA) - KEMER Belediye Başkanı Mustafa Gül ve beraberindeki heyet, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla ilçedeki hastane ve sağlık ocaklarını ziyaret ederek tüm hekim, hemşire ve sağlık çalışanlarını bayramını kutladı.
Kemer Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Kemer Belediye Başkan Adayı Mustafa Gül, CHP Kemer İlçe Başkanı Hüsnü Ünal, belediye meclis üyeleri ve adayları ile birlikte 14 Mart Tıp Bayramı ziyaretleri gerçekleştirdi.
SAĞLIK KURULUŞLARINA ZİYARET
Başkan Gül ve beraberindeki heyet Kemer İlçe Sağlık Müdürlüğü, Kemer Devlet Hastanesi, 112 ambulans noktası ve ilçede bulunan tüm sağlık ocaklarını ziyaret ederek doktorların, hemşirelerin ve tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı'nı kutladı. Başkan Gül, ziyaretlerinde sağlık kuruluşlarında tedaviye gelen hastalar ile de sohbet etti.
Başkan Mustafa Gül, "Hekimlerimiz, hemşirelerimiz ve tüm sağlık çalışanlarımız, zor şartlar altında, 365 gün, 24 saat toplumun sağlığı için çalışıyor ve önemli bir görev yapıyor. Öncelikle tüm sağlık çalışanlarının bayramını kutluyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı