Akdeniz Başkan Gültak: Akdeniz'de değişimlere imza atıyoruz

Başkan Gültak: Akdeniz'de değişimlere imza atıyoruz

Paylaş
Başkan Gültak: Akdeniz'de değişimlere imza atıyoruz

Başkan Gültak: Akdeniz'de değişimlere imza atıyoruz

MERSİN, (DHA)-MERSİN'de, Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, ilçede değişime imza attıklarını söyledi.
Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; tüm donatılarıyla yenilenen, sentetik çim ile kaplanarak FİFA ölçülerine sahip hale getirilerek vatandaşlara kazandırılan Kazanlı çok amaçlı modern spor tesisini, AK Parti Akdeniz İlçe Yöneticisi Ferhat Koca, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Arslan, Kazanlı Muhtarı Süleyman Serin ile birlikte ziyaret etti.
Yenileme çalışması hakkında bilgi veren Başkan Gültak, standart FIFA ölçülerine göre yenilenen sentetik yüzeyli çim futbol sahasına 400 kişilik tribün yapıldığını, çok amaçlı hale getirilen tesiste voleybol, basketbol ve badminton da oynanabileceğini belirtti. Başkan Gültak; çevresine tel örgüler çekilen tesisin ayrıca soyunma odalarının yenilendiğini, 2 yedek kulübesi, 2 basın kulübesi, 2 engelli kulübesi ve soyunma odaları kazandırdıklarını da kaydetti.
Kazanlı'nın artık tüm spor normlarına uygun büyük bir sentetik sahaya sahipl olduğunu ifade eden Başkan Gültak; “Futbol müsabakalarının yapılabileceği, hakem odalarının, soyunma odalarının olduğu, bir basketbol ve voleybol sahası ile ısınma alanlarının bulunduğu, Kazanlı'ya yakışır büyük bir kompleks oldu. Yaklaşık 400 kişilik bir tribünü var. Futbol müsabakalarında, seyirciler eskisi gibi ayakta değil oturarak rahatlıkla maçları seyredebilecekler" diye konuştu.
Daha önce çamur deryası olan futbol sahasının bugün çok modern bir tesis haline geldiğini kaydeden Başkan Gültak, "Burası da en kısa sürede tamamlanacak. Kazanlı'daki tüm gençlerimizin hizmetine sunacağız. Bütün bunlar Akdeniz için. Biz en başta 'Sevdamız Akdeniz' dedik. Bütün mahallelerimize dokunuyoruz. 5 yıl içinde Akdeniz, hiç kimsenin inanmadığı bir şekilde değişmiş olacak. Bütün Akdenizli vatandaşlarımız buna layık. Kazanlı'daki tüm vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı