Akdeniz Başkan Gültak: Çarşıyı eski hareketli günlerine kavuşturacağız

Başkan Gültak: Çarşıyı eski hareketli günlerine kavuşturacağız

Paylaş
Başkan Gültak: Çarşıyı eski hareketli günlerine kavuşturacağız

Başkan Gültak: Çarşıyı eski hareketli günlerine kavuşturacağız

Mustafa ERCAN/MERSİN, (DHA) - MERSİN'de, Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, ilçe merkezinde çarşıyı eski hareketli günlere kavuşturacaklarını söyledi.
Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Akdeniz Çarşı Esnafları Derneği (AKÇED) tarafından düzenlenen etkinlikte, Silifke Caddesi üzerinde işyerleri bulunan esnaflarla bir araya geldi. Burada Başkan Gültak, belediyenin hayata katacağı projeleri anlattı.
Esnaf ve vatandaşlara hitap eden Başkan Gültak; "Çarşı bölgesinin hareketlendirilmesi için belediye olarak elimizden gelen her şeyi yapma gayretindeyiz. Çarşımızda, şu bulunduğumuz üzeri açık sokağın üstüne koyduğumuz şemsiyeler bile buraya ayrı bir hava katıyor. Bu bir başlangıç çalışması ve buralar ışıklandırılınca bu sokak çok daha renkli ve canlı olacak" dedi.
Başkan Gültak; Millet Bahçesi’nin de tamamlanıp vatandaşların hizmetine girmesiyle birlikte de çarşıya ve Çamlıbel’e hareketlilik ve canlılık geleceğini; kente de apayrı bir hava katacağını kaydederek; "Atatürk Parkı’nın da yeniden düzenlenmesi ve güzelleştirilmesiyle birlikte buralar cıvıl cıvıl olacak. Çarşı esnafımızın her zaman yanındayız, her türlü desteği vermeye hazırız" diye konuştu.
Başkan Gültak, konuşmasının ardından Gökçay İş Merkezi esnafını da ziyaret ederek sohbet etti, dile getirdikleri talepleri dinledi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı