Akdeniz Başkan Gültak, pazarcı esnafını dinledi

Başkan Gültak, pazarcı esnafını dinledi

Paylaş
Başkan Gültak, pazarcı esnafını dinledi

Başkan Gültak, pazarcı esnafını dinledi

MERSİN, (DHA) – MERSİN’de Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, pazarcı esnafı ile bir araya gelerek sorunlarını dinledi.
Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Güneş Mahallesi’nde Pazar sokağı nedeniyle, Mersin Pazarcılar Odası Başkanı Abdulhalim Batur, pazarcı esnafı ve mahalle sakinleri tarafından düzenlenen kahvaltıya katıldı. Oda Başkanı Batur, hem pazarcı esnafı hem de mahalleye yapılan hizmet için teşekkür ederek, "Belediye Başkanım M. Mustafa Gültak'a ve başkan yardımcılarımıza, sokağın iyileştirmesinde emeği geçen bütün ekiplere, siz değerli esnafların huzurunda, yapmış oldukları bu güzel hizmetlerden dolayı teşekkürlerimi ifade ediyorum" dedi.
Başkan Gültak da yaptığı konuşmada, Akdeniz’e en güzel hizmeti vermek için gece gündüz çalıştıklarını belirterek, "Sizler; Türkiye Cumhuriyeti’nin birinci sınıf vatandaşlarısınız. Her şeyin en güzeline layıksınız. Seçimlerin ardından, çok kısa vadede verdiğimiz sözü yerine getirerek, Pazar Sokağı iyileştirme çalışmalarını tamamladık. Güzel bir pazar sokağımız oldu. Artık burada göllenme oluşmayacak. Akdeniz'i, daha yaşanılır, çevreci, yeşil alanların ve parkaların olduğu hale getirmek için var gücümüzle çalışacağız" diye konuştu.
Kahvaltının ardından mahalle sakinlerini ve pazarcı esnafını ziyaret eden Başkan Gültak, yoğun ilgiyle karşılandı. Pazarda alışveriş yapan mahalle sakinleri, yıllardır yaşadıkları çileye son veren hizmetten memnuniyetlerini dile getirerek, çay ikramında bulundu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı