Akdeniz Başkan Gültak, zabıta personeliyle buluştu

Başkan Gültak, zabıta personeliyle buluştu

Paylaş
Başkan Gültak, zabıta personeliyle buluştu

Başkan Gültak, zabıta personeliyle buluştu

MERSİN, (DHA)-MERSİN'de, Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Zabıta Haftası nedeniyle düzenlenen etkinlikte, zabıta personeli ile bir araya geldi.
Yemekli buluşmaya, Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak ve eşi Behiye Gültak, Zabıta Müdürü Ufuk Sivaslıoğlu ve eşi, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve zabıta personeli ile aileleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan buluşmada, Akdeniz Zabıtası’nın 2021 yılında ilçe genelinde vatandaşlara sunduğu hizmetleri anlatan bir videonun sunumu gerçekleşti.
Buluşmada konuşan Başkan Mustafa Gültak, Zabıta Müdürlüğü'nün, belediyenin en önemli birimlerden biri olduğunu belirterek, "Çünkü toplum sağlığını ilgilendiren birçok konuya bakıyorsunuz. Hayvan haklarından tutun daha birçok hizmeti yerine getiriyorsunuz. Zabıta; belediyenin vizyon müdürlüklerinden bir tanesi. Göreve geldikten sonra zabıta ekibimizi güçlendirdik. Bu sayede birçok başarıya imza attınız. Hepinize teşekkür ediyorum. Haftanız kutlu olsun" dedi.
Akdeniz Zabıta Müdürü Ufuk Sivaslıoğlu da konuşmasında, 1826 yılında kurulan Zabıta Teşkilatı’nın 195 yıldır halkın sağlığı, huzuru ve esenliği için görevinin başında olduğunu, vatandaşlara hizmet verdiğini ifade etti. Sivaslıoğlu, "Başkanımızın müdürlüğümüze verdiği büyük destek sayesinde, büyük bir özgüven ile yolumuza devam ediyoruz. Sahip olduğu sanayi tesisleri ile gündüz nüfusu 800 bini bulan Akdeniz’e hizmet veriyoruz. Halkımızın mutluluğu ve güvenliği için gecemizi gündüze katarak 7 gün 24 saat çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.
Konuşmaların ardından Başkan Gültak; Zabıta Müdürü Sivaslıoğlu ile birlikte Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 195’inci yıldönümü dolayısıyla pasta keserken, önümüzdeki günlerde emekli olacak 2 personele de plaket takdim ederek emeklerinden ötürü teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı