Korkuteli Başkan İşlek, pazarcı esnafı ile görüşecek

Başkan İşlek, pazarcı esnafı ile görüşecek

Paylaş
Başkan İşlek, pazarcı esnafı ile görüşecek

Başkan İşlek, pazarcı esnafı ile görüşecek

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - KORKUTELİ Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek, gelecek çarşamba günü sabah saatlerinden itibaren, 10'lu gruplar halinde pazarcı esnafıyla görüşeceğini açıkladı.

Sosyal medyadan yaptığı açıklamada yeni yapacakları pazar yerine ilişkin pazar esnafıyla görüşeceğini kaydeden Başkan İşlek, şöyle dedi:

"Allah nasip ederse haftaya çarşamba günü saat 09.00 itibariyle başlayıp, her saat başında 10'lu gruplar halinde pandemi kuralları ile tüm pazarcılarımızla şahsen makamda görüşmüş olacağım. Bu geçiş döneminde, pazarcılarımız kadar yağmurda, çamurda, karda kışta açıkta alışveriş yapmak zorunda kalan, fakat isyan etmeden, olayları kavrayarak, yapılanları bilerek, siyasetin kötü yüzünü görerek, şahsıma ve ekibimize güvenerek bekleyen tüm Korkutelili hemşerilerime tekrar teşekkür ediyorum. Tam kapalı pazar yerini yaza kadar yetiştirmeye çalışacağız. Şüpheniz olmasın. Ama tüm hemşerilerimden bir istirhamım olacak. 2 Şubat Korkuteli Meclisimizi ve 8 Şubat Büyükşehir meclisimizi takip etmenizi istiyorum. Burada yapılacak konuşmaları not etmenizi ve özellikle benim yapacağım açıklamaları vicdan ve adalet süzgecinden geçirmenizi istirham ediyorum. Kim kiminle yürüyor? Kim ne diyor? Kim ne yapmaya çalışıyor? Hepsini göreceksiniz."

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı