Merkez Başkan Kara, şehit aileleriyle anıta karanfil bıraktı

Başkan Kara, şehit aileleriyle anıta karanfil bıraktı

Paylaş
Başkan Kara, şehit aileleriyle anıta karanfil bıraktı

Başkan Kara, şehit aileleriyle anıta karanfil bıraktı

OSMANİYE, (DHA)- OSMANİYE Belediye Başkanı Kadir Kara, Babalar Günü nedeniyle şehit çocukları ve aileleriyle bir araya gelip, şehitlerin isimlerinin yer aldığı anıta karanfil bıraktı.
Babalar Günü nedeniyle şehit çocukları ve aileleriyle bir araya gelen Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, şehitlerin emaneti olan ailelerinin her zaman yanında olduklarını kaydetti. Başkan Kara, "Vatan ve bayrak uğruna gözünü kırpmadan canını vermiş aziz şehitlerimizin hatıraları önünde saygı ile eğiliyorum. Şehitler diyarı Osmaniye'ye kazandırdığımız şehitler anıtımızın önünde şehit ailelerimiz ve şehit çocuklarımızla beraber Babalar Günü münasebetiyle bir araya geldik. Hiçbir zaman yalnız olmadıklarını ve Türkiye Cumhuriyeti'nin evlatları olduklarını, yaşamları boyunca şehit ailelerimize her zaman sahip çıkacağımızı göstermek adına bu organizasyonu gerçekleştirdik. Şehitlerimizin, onların kıymetli babalarının ve şehit çocuklarımızın Babalar Günü'nü kutluyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun inşallah" dedi.
Türkiye Harp Malulü, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şubesi Başkanı Durmuş Öksüz, Başkan Kadir Kara’ya plaket takdim etti.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı