Merkez Başkan Kocaispir’den kuaförlere destek

Başkan Kocaispir’den kuaförlere destek

Paylaş
Başkan Kocaispir’den kuaförlere destek

Başkan Kocaispir’den kuaförlere destek

ADANA,(DHA)- Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, kuaförlere destek paketi hediye etti. Başkan Kocaispir, “Her zaman esnafımızın yanında olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz” dedi.
İki yıla yaklaşan koronavirüs salgını sürecinde uzun süre kapalı olan ve salgından en çok etkilenen kuaförlerin hizmet standardını yükseltmek için harekete geçen Yüreğir Belediyesi, ilçede bulunan 450 esnafa destek uygulaması başlattı.
Yüreğir’de faaliyet gösteren erkek ve kadın kuaförlerini tek tek ziyaret etmeye başlayan Yüreğir Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, usta önlüğü, tıraş örtüsü, havlu paketi ile içerisinde çay, kahve, şeker ve bardak bulunan kolileri esnafa dağıttı.
Ekiplerin Yavuzlar Mahallesi esnaf ziyaretine eşlik eden Başkan Kocaispir, “Berber ve kuaförlerimize imkanlarımız ölçüsünde küçük bir destek sağlıyoruz. Her zaman esnafımızın yanında olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Benzer uygulamalarımızı diğer esnaf kardeşlerimizin için de planlıyoruz” diye konuştu.
Yüreğir Belediyesi’nin destek paketi hizmetinden dolayı memnuniyetini dile getiren berber ve kuaför esnafı Başkan Kocaispir’e teşekkür etti.
Başkan Kocaispir, daha sonra makas ve jiletle bir vatandaşı tıraş etti.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı