Merkez Başkan Kocaispir'den muhtarlara bilgisayar

Başkan Kocaispir'den muhtarlara bilgisayar

Paylaş
Başkan Kocaispir'den muhtarlara bilgisayar

Başkan Kocaispir'den muhtarlara bilgisayar

ADANA,(DHA)- YÜREĞİR Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, 107 mahalle muhtarına bilgisayarlarını düzenlenen programla teslim etti. Başkan Kocaispir yakın zamanda 'Talep Takip Sistemi' ile desteklenecek bilgisayarların Yüreğir’in ve mahallelerin her noktasına hakim olmak¸ eksik hizmetleri görüp hızla iletişim kurmak adına ciddi imkanlar sunacağını söyledi.
Muhtarların çalışma ortamlarındaki verimlerini artırmak adına Yüreğir Belediyesi Kültür Merkezi’nde muhtarlara bilgisayar dağıtımı programı düzenlendi. Programda, muhtarlara bilgisayarlarını dağıtan Başkan Kocaispir, "Muhtarlarımızın çalışma şartlarını iyileştirmek bizim için de son derece önemli. Adaylığım sürecinde söz vermiştim. Sözümüzü yerine getiriyoruz. Bugün 107 mahalle muhtarımıza muhtarlık hizmetlerinde kullanılmak üzere bilgisayar ve çok fonksiyonlu yazıcılarını teslim ediyoruz. Yine sınırsız internet desteği de bizden" diye konuştu.
Mahallelerde yapılacak çalışmalarda muhtarlarla iş birliği içerisinde olmaya özen gösterdiklerini belirten Başkan Kocaispir şöyle konuştu: "Muhtar demek; devletin mahalledeki gözü kulağı, eli kolu, mahalle ve köy ahalisinin devlet nezdindeki temsilcisi demektir. Biz sahada muhtarlarımızla beraber çalışıyoruz. Saha hakkında ilk bilgileri muhtarlarımızdan alıyoruz. Biz misafirlerimiz ile birlikte Yüreğir’de yaklaşık 550 bin insanımıza hizmet etmekle mükellefiz. Bugüne kadar olduğu gibi bunda sonrada bütün mahallelerimize eşit hizmet ilkesi ile çalışmaya devam edeceğim."
Bilgisayar teslim törenine AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı Yaşar Turan, meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı