Merkez Başkan Kocaispir'den vatandaşa sürpriz ziyaretleri

Başkan Kocaispir'den vatandaşa sürpriz ziyaretleri

Paylaş
Başkan Kocaispir'den vatandaşa sürpriz ziyaretleri

Başkan Kocaispir'den vatandaşa sürpriz ziyaretleri

ADANA,(DHA)- YÜREĞİRLİ vatandaşların evine misafir olan Yüreğir Belediye Fatih Mehmet Kocaispir ''Dertlerimizi, sıkıntılarımızı birlikte aşacak, birlikte gülecek, birlikte ağlayacağız. Biz biriz, yüreğimiz bir" dedi.
Yeşilbağlar Mahallesi'nde Adil Sonkaya'nın misafiri olan Başkan Kocaispir, Bedircan ve Ziyanak ailelerinin düğün merasimine katılıp çiftlere ömür boyu mutluluklar diledi. Ece ve Barut ailesinin düğün törenine katılarak mutlu günlerinde yanlarında oldu.Yeni nişanlanan Osman Koç ve Kadriye Yaman'ı Yenidoğan Mahallesi'nde evlerinde ziyaret etti. Özkul ailesinin davetini kırmayıp onlara misafir olan Başkan Kocaispir ''Her fırsatta vatandaşlarımızla birlikte olmaya devam edeceğiz. Gösterdikleri ilgi ve misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Kocaispir, yaptığı karakalem portre çalışmasını hediye etmek isteyen Fatih Sultan Mehmet Kültürevi, Şehit Kara Pilot Yzb. Serhat Sığınak Engelli Koordinasyon Merkezi öğrencilerinden Ayşegül Kaçar’a sürpriz doğum günü partisi düzenledi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı