Demre Başkan Kocakaya'dan meslektaşlarına ziyaret

Başkan Kocakaya'dan meslektaşlarına ziyaret

Paylaş
Başkan Kocakaya'dan meslektaşlarına ziyaret

Başkan Kocakaya'dan meslektaşlarına ziyaret

Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)- DEMRE Belediye Başkanı avukat Okan Kocakaya, ilçede görev yapan meslektaşlarını ziyaret ederek, 5 Nisan Avukatlar Günü'nü kutladı.

Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, 5 Nisan Avukatlar Günü dolayısıyla kendisi gibi avukat olan eşi Funda Kocakaya ile Demre'de görev yapan meslektaşlarını ziyaret etti. Demre Adliyesi toplantı salonunda meslektaşlarıyla bir araya gelen Başkan Kocakaya ve eşi, meslektaşlarının özel gününü kutladı. Ziyarete Demre Cumhuriyet Başsavcısı Oğuz Salman Baltacı, Antalya Barosu Demre Temsilcisi Burak Gümüş, Demre Cumhuriyet savcıları Ebru Baran Celep, Fatih Kurt, hakimler ve Demre'de görev yapan avukatlar katıldı. Ziyaret öncesinde Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya'nın 5 Nisan Avukatlar Günü dolayısıyla meslektaşları için hazırlattığı pasta kesildi. Kocakaya ayrıca meslektaşlarına baklava ikram etti.

Antalya Barosu Demre Temsilcisi avukat Burak Gümüş, Belediye Başkanı Okan Kocakaya'ya teşekkür ederek, "Avukatlar olarak adalet terazisinin şaşmaması adına savunma olarak görevimizin başındayız. Kişi hak ve özgürlüklerinin savunması, hukuk devletinin ve hukukun üstünlüğü ilkesinden şaşmayarak görev yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya da "Bugün hepimizin günü. Belki şu anda aktif olarak avukatlık görevini yürütmüyorum ama benim mesleğim avukatlık. Bu salonda görülen bir güzelliği belirtmek istiyorum. Burada savcılarımız, hakimlerimiz ve avukatlarımız bir arada. Yargılama ve savunma bir arada. Bu hukuk adına çok güzel bir görüntü. Hak bilen, doğruyu gözeten, adaletin, demokrasinin savunucusu, hukuk devletinin güvencesi olan meslektaşlarımın bu özel gününü kutluyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı