Kahramankazan Başkan Oğuz’un ilk ziyaretçileri çocuklar oldu

Başkan Oğuz’un ilk ziyaretçileri çocuklar oldu

Paylaş
Başkan Oğuz’un ilk ziyaretçileri çocuklar oldu

Başkan Oğuz’un ilk ziyaretçileri çocuklar oldu

ANKARA, (DHA)- KAHRAMANKAZAN Belediye Başkanlığına seçilen Serhat Oğuz, mazbatasını alarak göreve başladı. İlçede öğretmenlik ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yapan Başkan Oğuz’un ilk ziyaretçileri çocuklar oldu.
Kahramankazan’da 21 yıl öğretmenlik, okul müdürlüğü ve son olarak da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevlerini yapan Başkan Oğuz’un ilk misafirleri çocuklar oldu. Ziyarete gelen çocuklar, ‘Serhat Öğretmenim’ diye hitap ettikleri Başkan Oğuz’a yeni görevinde başarılar diledi. Çocuklarla yakından ilgilenen ve onlarla tek tek ilgilenen Başkan Oğuz, misafirlerine çeşitli hediyeler takdim etti.
Başkan Oğuz, gerçekleştirmeyi taahhüt ettiği projeleri arasında çocuklara yönelik çok önemli projelerin de olduğunu söyledi. Oğuz, "Yıllarca Kahramankazan’da bizlere ciğerparelerini, evlatlarını emanet eden halkımız, şimdi de şehrimizin emanetini teslim etti. Biz de bu emanete gözümüz gibi bakacağız. Önümüzdeki yıllar hizmet destanını yazıldığı yıllar olacak. Çocuk dostu projelerle fark yaratacağız" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı