Mustafakemal Başkan Özkan’dan Karacabeylilere “hızlı tren” müjdesi

Başkan Özkan’dan Karacabeylilere “hızlı tren” müjdesi

Paylaş
Başkan Özkan’dan Karacabeylilere “hızlı tren” müjdesi

Başkan Özkan’dan Karacabeylilere “hızlı tren” müjdesi

Yasin KESKİN/ KARACABEY (Bursa), (DHA)- BURSA’nın Karacabey İlçesi Belediye Başkanı Ali Özkan, Bilecik ile Balıkesir’in Bandırma ilçesi arasındaki hızlı tren etabında iki durağın ilçelerinde yapılacağını söyledi.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’dan Bilecik ile Balıkesir’in Bandırma ilçesi arasındaki hızlı tren etabında iki durağın Karacabey’de inşa edileceğini belirtti. TEKNOSAB’ta yük ve yolcu durağı olarak yer alacak olan tren hattının ikinci yolcu durağının ise Taşlık Mahallesi’nde kurulacağını belirten Özkan, “Hızlı tren hattı, yük ve yolcu taşımacılığında kentimizi pek çok yerde olmayan ulaşım imkanlarına kavuşturacak” dedi.

"BU GÜZEL GELİŞME İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN"

Karacabey’in ulaşımda bu kez hızlı tren ile gündemde olduğunu ve projenin bu bölgeyi kapsayan etabı bittiğinde, ilçenin 2 farklı durak ile demir yolundan da faydalanacağını vurgulayan Başkan Özkan, “İstanbul-İzmir otoyolu bölgemizde turizm ve tarımsal faaliyetlerin yanı sıra sanayi için de ciddi bir fırsat oldu. Ülkemizin iki önemli metropolüne en fazla 2 saatlik bir mesafede oluşumuz, bölgemizi pek çok alanda cazip hale getirmekte. Buna şimdilerde hızlı tren de eklenince, bölgemiz için önemli bir gelişme daha yaşandı. Bilecik-Bandırma arasında olacak etap, şehrimizde iki duraktan oluşacak. TEKNOSAB’ta yük ve yolcu durağı olarak yer alacak olan tren hattının ikinci yolcu durağı ise Taşlık Mahallemizde olacak. Hızlı tren hattı, yük ve yolcu taşımacılığında kentimizi pek çok ilde olmayan ulaşım imkanlarına kavuşturacak. Bu güzel gelişme ilçemize hayırlı olsun. Bu ve geleceğe yönelik yeni projeleri de tüm yönleriyle planlayarak yapıyoruz’’ diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı