Kayseri Başkan Palancıoğlu, 2021 yatırımlarını anlattı

Başkan Palancıoğlu, 2021 yatırımlarını anlattı

Paylaş
Başkan Palancıoğlu, 2021 yatırımlarını anlattı

Başkan Palancıoğlu, 2021 yatırımlarını anlattı

KAYSERİ, (DHA)- MELİKGAZİ Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, 2021 yılında ilçedeki hizmet ve yapılan yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulunarak, “Geçmiş yıllardan gelen birikimlerimiz, ortaya koyduğumuz ‘Referans Hizmetler’ ve Melikgazi'mizi en ileriye taşıma aşkıyla yeni hedeflere doğru emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.
Melikgazi Belediyesinde düzenlenen toplantıda konuşan Melikgazi Belediye Mustafa Palancıoğlu, kentsel dönüşüme önem verdiklerini, Battalgazi, Anbar, Kazımkarabekir, Yıldırım Beyazıt gibi mahallelerde çalışmaların devam ettiğini söyledi. Sosyal tesislerin önemini anlatan Palancıoğlu, milyonlarca lira harcanarak yapılan yerlerin vatandaşların hizmetine sunulduğunu dile getirdi. Palancıoğlu, ilçede 13 okulun yapımına hayırseverlerin de desteği ile devam ettiklerini anaokul, ortaokul ve liselerin yapıldığını bildirdi. Eğitime önem verdiklerini anlatan Palancıoğlu, yeni eğitim öğretim yılında okulların yetişeceğini ifade etti. Palancıoğlu, 40 okulun ise bakım ve onarımı için 3 milyon lira harcadıklarını vurguladı.
Sağlık alanında da desteklerinin sürdüğünü belirten Palancıoğlu, Aile Sağlığı Merkezi, 112 Acil Sağlık Merkezi gibi kentin farklı noktalarına yeni yerlerin yapıldığını kaydetti. Tarihi eserlere önem verdiklerini anlatan Palancıoğlu, "Tarihi eserlerin korunmasına yönelik farklı projeler yapıyoruz. Gön Han'a kaçak yapılar yapılmış, oraları yıktık. Çalışmalarımız devam ediyor. Tamamlandığında çok güzel bir merkez olacak. Tarihe dev dokunuşlar yapıyoruz" dedi.
İhtiyaç sahiplerine yapılan yardımları anlatan Palancıoğlu, "38 bin 500 aileye çeşitli yardımlar yapıldı. 2 bin aileye 2 milyon ekmek dağıtımı yapıldı. 3 tane aş evi yapıldı. Her gün sıcak yemek dağıtımı yapıyoruz. 20 bin aileye gıda yardımı, 2 bin adet salça yardımı, 5 bin 250 aileye patates yardımı, 400 asker ailesine maaş yardımı ve 800 aileye kıyafet yardımında bulunduk. Geçtiğimiz yıllar da yaşanan yangın bölgelerinde gıda, ev eşyası ve iş makinesi yardımlarında bulunduk” ifadelerini kullandı.
Melikgazi'ye vizyon katacak birçok proje ile Melikgazi’yi daha ileri bir seviyeye taşıyacaklarını söyleyen Başkan Palancıoğlu, "Melikgazi’miz için çok daha güçlü adımlar atarak gece gündüz hiç durmadan 2019 yılı Mart ayında beri birçok eser ve icraata imza attık. Okullar, sağlık kuruluşları, parklar, yollar ve daha nice projeler yaptık. Yıl boyunca Melikgazi'mize hizmet için çalıştık. Ama ortaya çıkan sonuçlar tüm çabalarımıza değdi. Art arda projelerimizin temelini attık yada açılışlarını yaptık. Bugün de basın mensuplarımızın katılımıyla 'Rekorların Yılı 2021' çalışmalarımızı aktardığımız bir toplantı gerçekleştirdik. Geçmiş yıllardan gelen birikimlerimiz, ortaya koyduğumuz ‘Referans Hizmetler’ ve Melikgazi'mizi en ileriye taşıma aşkıyla yeni hedeflere doğru emin adımlarla ilerliyoruz" ifadelerini kullandı.
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı