Merkez Başkan Seçer, 'Berat Kandili'ni kutladı

Başkan Seçer, 'Berat Kandili'ni kutladı

Paylaş
Başkan Seçer, 'Berat Kandili'ni kutladı

Başkan Seçer, 'Berat Kandili'ni kutladı

MERSİN, (DHA) - MERSİN Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, "Ramazan ayının bir müjdecisi olan Berat gecesi, insanlar arasındaki dargınlıkları gidermek, kırılan kalpleri onarmak için de büyük bir fırsattır. Tüm hemşehrilerimin Berat Kandili'ni kutluyorum" dedi.
Seçer, yayınladığı mesaj ile 'Berat Kandili'ni kutladı. Berat Gecesi'nin dargınlıkların giderilmesi için bir fırsat olduğunu vurgulayan Seçer, mesajında; "Milli ve manevi günler; insanları birbirine yaklaştıran, dayanışmayı artıran, birlik ve beraberliğin pekiştirildiği önemli anlardır. Kurtuluş, af ve arınma gibi anlamları ruhunda barındıran aynı zamanda, Ramazan ayının bir müjdecisi de olan Berat gecesi, insanlar arasındaki dargınlıkları gidermek, kırılan kalpleri onarmak için de büyük bir fırsattır" ifadelerine yer verdi.
Birlik ve beraberliğin en büyük servet olduğunun da altını çizen Seçer, şunları kaydetti:
"Güven, barış ve huzur ancak herkesin birbirine sevgi ve saygı duyması, kardeşlik, eşitlik, adalet, üretim ve emeğin değer bulmasıyla mümkündür. Bu duygu ve düşüncelerle; tüm hemşehrilerimin Berat Kandili'ni kutluyor, bu gecede yapılan duaların birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, insanlık aleminin barış ve huzurla daha aydınlık yarınlara ulaşmasına vesile olmasını diliyorum."

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı