Merkez Başkan Seçer: Mersin’de uluslararası havaalanına ihtiyaç var

Başkan Seçer: Mersin’de uluslararası havaalanına ihtiyaç var

Paylaş
Başkan Seçer: Mersin’de uluslararası havaalanına ihtiyaç var

Başkan Seçer: Mersin’de uluslararası havaalanına ihtiyaç var

MERSİN, (DHA)- MERSİN'de Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği’nin (MESİAD) 28. Yıl Balosu ile Berdan Civata’nın 41. Yıl Gala Gecesi’ne katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, yapımı süren havaalanının mutlaka hayata geçirilmesi gerektiğini söyledi.

Mersin Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (MESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin’in ev sahipliğinde düzenlenen Balo’ya, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in yanı sıra TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Mersin Milletvekili Lütfi Elvan, AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, Mersin Valisi Ali İhsan Su, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Ercan Kireçtepe, Çukurova SİFED Başkanı Süleyman Sönmez ve kent protokolü ile çok sayıda iş insanı katılım sağladı.

Gecede yaptığı konuşmasında yapımı süren Çukurova Bölgesel Havalimanı'nın önemine değinen Başkan Seçer, "Havaalanı mutlaka hayata geçmeli. Turizm olacaksa havaalanı olacak, ticaret olacaksa havaalanı olacak. Mersin'e dünyanın her tarafından çok kısa bir yolla, çok az bir masrafla, zaman yitirmeden insanlar buraya gelecekse mutlaka bir uluslararası havaalanına ihtiyaç var. Otoyol önemli bir projeksiyon. Umut ediyorum önemli bir mesafe alındı. Taşucu-Alanya sahil yolu çoğunluğu bitti. Çok kısa bir mesafe kaldı. Bunlar önemli yatırımlar. Bunun gibi daha birçok yatırım. Çalışıyoruz. Hata yapabiliriz ama asla yanlış yapmayız. Hatadan döneriz. İşbirliğine açığız. Hepimiz Mersin ortak paydasında buluşup, Mersin’i kalkındırmak zorundayız. En başarılı da ben olmak zorundayım” dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı