Spor Başkan Şener'in sürprizi Kanoute

Başkan Şener'in sürprizi Kanoute

Paylaş
Başkan Şener'in sürprizi Kanoute

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in asıl hedefinin Sevilla'nın yıldız ismi Frederic Kanoute olabileceği öne sürüldü

Teknik direktör Şenol Güneş’le koordineli olarak takımı flaş transferlerle güçlendirmek için temaslarını sürdüren Başkan Sadri Şener, ilk olarak Sevilla’dan Zokora’yı transfer etti.

Başkan Şener, ardından Brezilyalı genç futbolcu Henrique ile anlaşmaya vardı. Sevilla’nın yıldız isimlerinden Romaric’i transfer etmek için de İspanya’ya gidecek olan Başkan Sadri Şener’in asıl hedefinin Frederic Kanoute olduğu öğrenildi. Fransız ve İspanyol basınında da Başkan Şener’in Kanoute’yi çok istediği yönünde haberler yer aldı.

KANOUTE AYRILMAK İSTİYOR

Fransız gazeteleri, 6 yıldır Sevilla formasını giyen 33 yaşındaki yıldız futbolcunun artık takımdan ayrılmak istediği ve Trabzonspor ile görüşme halinde olduğunu yazdı.

Kanoute’yle ayrıca Al Saad kulübünün de yakından ilgilendiği, ancak Sevilla kulübüyle iyi ilişkileri bulunan Başkan Sadri Şener’in bu transferi sonlandırmaya çok yakın olduğu belirtildi.

Eski takım arkadaşı Zokora’nın Trabzonspor’a transfer olduktan sonra gördüğü yakın ilgiden de haberdar olan Kanoute’nin Müslüman bir ülke oluşu nedeniyle de Türkiye’ye gelmeyi istediği belirtildi.

BROZEK REKABETE HAZIR

Trabzonspor, yurt dışında forvet arayışlarını sürdürürken Polonyalı forvet oyuncusu Pawel Brozek’in milli takımın forması altında sergilediği başarılı performans dikkati çekti.

Polonya milli takımı ile Arjantin milli takımı arasında oynanan maçın 56’ncı dakikasında oyuna girerek 67’nci dakikada takımına 2-1 galibiyeti getiren golü atan Pawel Brozek, yeni sezon öncesi umut verdi.

Yunus Emre SEL/DHA

Haberin Devamı